Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
12:39 | 02/04/2023

Εξιχνιάστηκε, μετά από συστηματική και εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χίου, υπόθεση κλοπής μεγάλου αριθμού χρυσών λιρών από οικία ηλικιωμένου ημεδαπού στη Χίο.

Ταυτοποιήθηκαν τρεις (3) ημεδαπές, ηλικίας 27, 30 και 33 ετών, που εμπλέκονται στην υπόθεση αυτή, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κλοπής (τετελεσμένη και σε απόπειρα) και της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.

Διαβάστε επίσης

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, κατά το χρονικό διάστημα του τελευταίου μηνός, η 27χρονη αφαίρεσε από την οικία του ηλικιωμένου, όπου απασχολούταν περιστασιακά ως οικιακή βοηθός, περισσότερες από -80- χρυσές λίρες.

Κατά την προανακριτική διαδικασία προέκυψε ότι, η 27χρονη παρέδωσε στην 33χρονη έναντι ανταλλάγματος, -16- λίρες για προσωρινή φύλαξη και πούλησε μικρό αριθμό εκ του συνόλου των αφαιρεθέντων λιρών, σε άτομο αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων σε περιοχή της Αττικής.

Κατά την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης διακριβώθηκε ότι, κατά το προαναφερόμενο χρονικό διάστημα η 33χρονη και η 30χρονη, μετέβησαν από κοινού στην οικία του ηλικιωμένου και με τη μέθοδο της απασχόλησης αποπειράθηκαν ανεπιτυχώς να αφαιρέσουν τιμαλφή.

Το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χίου.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis