Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ
19:14 | 31/10/2023

 Εξιχνιάστηκε, μετά από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, κλοπή που διαπράχθηκε πριν από ένα χρόνο σε Ιερό Ναό της Πάτρας.

Για την υπόθεση αυτή, σχηματίστηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για διακεκριμένη κλοπή από τόπο προορισμένο για θρησκευτική λατρεία, σε βάρος ενός αλλοδαπού άνδρα, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί.

Διαβάστε επίσης

Ειδικότερα, ο κατηγορούμενος στις 5-10-2022, ενεργώντας από κοινού με ακόμα μια άγνωστη δράστιδα συνεργό του, αφαίρεσαν από Ιερό Ναό της Πάτρας,  έναν επίχρυσο σταυρό, ένα Άγιο Ποτήριο, ένα Άγιο Δισκάριο, δυο επίχρυσους αστερίσκους, δυο σταυρούς ευλογίας και επτά λαβίδες Θείας Κοινωνίας.

Για τη διερεύνηση του περιστατικού, διενεργήθηκαν μεθοδικές έρευνες από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, με αποτέλεσμα την εξιχνίαση της υπόθεσης και την ταυτοποίηση του κατηγορούμενου.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του κατηγορούμενου θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για να διακριβωθούν τα στοιχεία της συνεργού του.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis