Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
47
11:59 | 18/02/2023

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, -2- περιπτώσεις κλοπών και -1- περίπτωση απόπειρας αυτών, σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Κορινθίων.

Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθησαν προχθες (16.2.2023), στην Κόρινθο Κορινθίας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 34 και 37 ετών, αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για εγκληματική οργάνωση, για κλοπή και απόπειρα αυτής, ενώ αυτή περιλαμβάνει ακόμη έναν άγνωστο συνεργό τους.

Διαβάστε επίσης

Στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης, που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου, προέκυψε ότι οι ανωτέρω, κατά το χρονικό διάστημα από την 6.2.2023 έως και την 8.2.2023, σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Κορινθίων, είχαν διαπράξει -2- περιπτώσεις κλοπών και -1- περίπτωση απόπειρας κλοπής σε οικίες.

Από την παραπάνω εγκληματική τους δράση είχαν αφαιρέσει, διάφορα γεωργικά εργαλεία, αλουμινένια αντικείμενα και -2- μεταλλικά δοχεία ελαιόλαδου.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κορίνθου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων και ταυτοποίηση του αγνώστου συνεργού τους.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis