Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
14:19 | 06/04/2024

Εξιχνιάστηκαν μετά από μεθοδική και επισταμένη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Καλαμαριάς, τέσσερεις (4) περιπτώσεις διαρρήξεων – κλοπών από οικίες, που έλαβαν χώρα στις περιοχές της Καλαμαριάς και της Τούμπας.

Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν ως δράστες δύο αλλοδαποί, ηλικίας 36 και 44 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Διαβάστε επίσης

Ειδικότερα, οι ανωτέρω, από κοινού με τουλάχιστον δύο ακόμα συνεργούς τους, συγκρότησαν ομάδα και με εναλλασσόμενους πλην όμως διακριτούς ρόλους προέβησαν στην διάρρηξη τεσσάρων (4) οικιών με τη χρήση αντικλειδιού, κατά το χρονικό διάστημα από τέλη Αυγούστου 2022 έως τέλη Απριλίου 2023, αφαιρώντας συνολικά το χρηματικό ποσό των 6.000 ευρώ, χρυσαφικά – κοσμήματα αξίας τουλάχιστον 14.000 ευρώ, καθώς και διάφορα αντικείμενα, έγγραφα και ηλεκτρονικές συσκευές.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε, από ανωτέρω αστυνομικούς, στην οικία του 36χρονου, βρέθηκε και κατασχέθηκε μέρος των αφαιρεθέντων τα οποία αποδόθηκαν στους νόμιμους κατόχους τους.

Η σχηματισθείσα δικογραφία υποβλήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis