Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
11:59 | 13/05/2023

Εξιχνιάστηκαν, μετά από συστηματική και εμπεριστατωμένη έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Καλλονής, με τη συνδρομή του Αστυνομικού Τμήματος Ερεσού – Αντίσσης, δέκα (10) περιπτώσεις διαρρήξεων – κλοπών (τετελεσμένες και σε απόπειρα) σε Ιερούς Ναούς και μία οικία, που διαπράχθηκαν κατά το τελευταίο επτάμηνο περίπου, σε περιοχές της Δυτικής Λέσβου.

Ταυτοποιήθηκαν για την εμπλοκή τους στις υποθέσεις αυτές και συνελήφθησαν χθες (11-05-2023) στην Καλλονή της Λέσβου, τρία (3) άτομα – ημεδαποί (-2- άνδρες και γυναίκα), σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για το αδίκημα της διακεκριμένης κλοπής (κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση).

Διαβάστε επίσης

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, οι συλληφθέντες μεσημβρινές ώρες χθες, αποπειράθηκαν να διαρρήξουν οικία στην περιοχή της Φίλιας στη Λέσβο, ενώ κατά την προανακριτική διαδικασία διακριβώθηκε ότι ενέχονται σε εννέα (9) ακόμη περιπτώσεις διαρρήξεων – κλοπών (τετελεσμένες και σε απόπειρα) σε Ιερούς Ναούς στη Δυτική Λέσβο, απ’ όπου αφαίρεσαν κατά περίπτωση χρηματικά ποσά και παγκάρι.

Στο πλαίσιο των ερευνών κατασχέθηκε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν οι δράστες κατά το χρόνο διάπραξης των έκνομων ενεργειών, ενώ η αξία των κλοπιμαίων εκτιμάται ότι ξεπερνά τις -3.000- ευρώ.

Το προανακριτικό έργο διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Καλλονής.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis