Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
10:29 | 25/04/2024

Στο πλαίσιο των ερευνών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων για τη διαλεύκανση καταγγελθέντων περιστατικών κλοπών, εξιχνιάστηκαν άμεσα δύο διαφορετικές περιπτώσεις, για τις οποίες συνελήφθησαν δύο άτομα, ενώ ταυτοποιήθηκε ακόμη ένα.

Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση, εντοπίστηκε προχθες (23-04-2024) το μεσημέρι και συνελήφθη ημεδαπός, διότι, όπως προέκυψε, την προηγούμενη ημέρα είχε αφαιρέσει το παγκάρι εκκλησίας από περιοχή των Ιωαννίνων, το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ περίπου.

Διαβάστε επίσης

Το παγκάρι, άνευ χρημάτων, βρέθηκε σε σημείο, όπου το είχε απορρίψει ο κατηγορούμενος και αποδόθηκε σε νεωκόρο του ναού.

Στη δεύτερη περίπτωση, ταυτοποιήθηκαν ημεδαπός και ημεδαπή, οι οποίοι διακριβώθηκε ότι εισήλθαν σε χώρους σούπερ-μάρκετ, μη προσβάσιμους στο κοινό, από όπου αφαίρεσαν κινητό τηλέφωνο υπαλλήλου.

Στο πλαίσιο των αναζητήσεων εντοπίστηκε προχθες το βράδυ στα Ιωάννινα και συνελήφθη ο ημεδαπός, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε το κινητό τηλέφωνο, το οποίο αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis