Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
16:59 | 12/12/2022

Εξιχνιάσθηκε άμεσα, από το Αστυνομικό Τμήμα Βόρειας Κέρκυρας, υπόθεση διάρρηξης-κλοπής από κατάστημα - σούπερ μάρκετ – στην περιοχή της Βόρειας Κέρκυρας.

Ταυτοποιήθηκε, από τη μεθοδική έρευνα των αστυνομικών, η εμπλοκή δύο ατόμων – ημεδαπού και αλλοδαπού - και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για το αδίκημα της κλοπής κατά συναυτουργία.

Διαβάστε επίσης

Αναλυτικότερα, όπως προέκυψε, οι δύο δράστες, τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου (10.12.2022), αφού παραβίασαν την κεντρική είσοδο του σούπερ μάρκετ, αφαίρεσαν από το εσωτερικό διάφορα προϊόντα, μεταξύ των οποίων, αλκοολούχα ποτά, τρόφιμα, καλλυντικά, μπαταρίες και άλλα.

Στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης που διήρκησε έως τις πρωινές ώρες χθες (11.12.2022), εντοπίσθηκαν διαδοχικά και συνελήφθησαν κατά την αυτόφωρη διαδικασία, σε περιοχή της Βόρειας Κέρκυρας και οι δύο δράστες, ενώ σε έρευνες που ακολούθησαν στις οικίες τους, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκε μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων τα οποία επιστράφηκαν σε υπεύθυνο του καταστήματος.

Προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποιήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Βόρειας Κέρκυρας.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis