Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
17:59 | 20/10/2023

Εξιχνιάσθηκε άμεσα από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας, υπόθεση κλοπής στον Σταθμό του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Λαμίας, η οποία πραγματοποιήθηκε προχθες (18-10-2023) το μεσημέρι.

Για την ανωτέρω υπόθεση, εντοπίσθηκε μετά από επιστάμενες αναζητήσεις στην περιοχή και συνελήφθη προχθες το απόγευμα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λαμίας, ένας ανήλικος ημεδαπός, ενώ ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, έξι ακόμα ημεδαποί συνεργοί του, εκ των οποίων οι πέντε ανήλικοι.

Διαβάστε επίσης

Ειδικότερα, οι κατηγορούμενοι μετέβησαν στον Σταθμό και αφού έθραυσαν κερματοδέκτη από φοριαμό αποθήκευσης αντικειμένων για τους επιβάτες, αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (1.000) ευρώ σε κέρματα και τράπηκαν σε φυγή.

Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος και του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λαμίας, εντοπίσθηκαν προχθες το απόγευμα και συνελήφθησαν επιπλέον, δύο ημεδαποί (άνδρας – γυναίκα) για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκων.

Την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λαμίας.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis