Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
η πρόσληψη συνοριακών αστυνομικών
21:53 | 13/03/2023

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 11 Μαρτίου 2023, συνάντηση αντιπροσωπείας του διοικητικού συμβουλίου του σωματείου συνοριακών αστυνομικών Νομού Καβάλας, με τον υπουργό εθνικής άμυνας και βουλευτή Καβάλας, Νικόλαο Παναγιωτόπουλο.

Παραβρέθηκαν επίσης, ο πρόεδρος, Παναγιώτης Χαρελάς και ο αντιπρόεδρος, Ισαάκ Μουστακίδης, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριακών Φυλάκων.

Διαβάστε επίσης

Συζητήθηκαν θέματα τοπικού ενδιαφέροντος και οι συνδικαλιστές κατέθεσαν την ανησυχία και τον προβληματισμό τους, για την καθυστέρηση της διαδικασίας για την ενίσχυση με νέους συνοριακούς φύλακες, τη Υπηρεσίας Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας, καθώς εδώ και δύο έτη που έχουν εξαγγελθεί σε Καβάλα και Ροδόπη, ακόμα δεν προκηρύχθηκε ο σχετικός διαγωνισμός. Είναι μία εξαγγελία, που στηρίχτηκε στις ελλείψεις της Υπηρεσίας.

Ακόμα, συζητήθηκαν θέματα γενικότερα για τον κλάδο των συνοριακών φυλάκων, όπως το μισθολογικό καθεστώς της Γ΄ κατηγορίας, που θεσπίστηκε το 2017, στην διαμόρφωση τότε των ειδικών μισθολογίων για τις ένοπλες δυνάμεις και τα σώματα ασφαλείας και χρειάζεται αναπροσαρμογή. Τονίστηκε, τέλος, η εποικοδομητική συνεργασία με τον υπουργό, για την επίλυση ζητημάτων που είναι συναρμόδιος.

www.k-tipos.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis