Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:12 | 20/02/2022

Απανθρακωμένη σορός βρέθηκε μέσα σε φορτηγό στο πλοίο Euroferry Olympia. Οι άνδρες της ΕΜΑΚ που ανέβηκαν εκ νέου στο πλοίο το μεσημέρι της Κυριακής για να συνεχίσουν τις έρευνες, εντόπισαν τη σορό στην καμπίνα ενός φορτηγού στο γκαράζ 2.

Ο άνδρας βρέθηκε απανθρακωμένος στη θέση του οδηγού, ενώ πρόκειται για 64χρονο, έναν από τους τρεις Ελληνες αγννοούμενους.

Σημειώνεται ότι, στους 10 ανέρχονται πλέον οι αγνοούμενοι από την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο "Euroferry Olympia".

Εικόνες από την ανάσυρση της σορού στο Euroferry Olympia:

Euroferry Olympia: Ελληνας ο νεκρός στο πλοίο - Σοκαριστικές εικόνες από την ανάσυρση της σορού
 
ΠΛΟΙΟ ΦΩΤΙΑ
 
ΠΛΟΙΟ ΦΩΤΙΑ
 
ΠΛΟΙΟ ΦΩΤΙΑ
 
ΠΛΟΙΟ ΦΩΤΙΑ

Συνεχίζονται οι έρευνες για τους αγνοούμενους στο πλοίο

Μέσα σε εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες συνεχίζονται αυτή την ώρα οι έρευνες για τον εντοπισμό τυχόν επιζώντων μέσα στο Euroferry Olympia. Οι 43 πυροσβέστες έχουν χωριστεί σε ομάδες των 10 ατόμων και επιχειρούν μέσα σε πυκνούς καπνούς και μικροεστίες φωτιάς στα γκαραζ 2 και 3, για να βρουν τους αγνοούμενους.

Η επιχείρηση είναι πάρα πολύ επικίνδυνη, ενώ η εικόνα του οδηγού που εντοπίστηκε νεκρός μέσα στην νταλίκα ήταν σοκαριστική. Ήταν μία από τις πρώτες νταλίκες που κατάφεραν να προσεγγίσουν οι διασώστες και ο οδηγός ήταν απανθρακωμένος.

Υπενθυμίζεται ότι, το πρωί της Κυριακής είχε διασωθεί ένα Λευκορώσος οδηγός, ο οποίος εντοπίστηκε στην πρύμνη του πλοίου. Ο 21χρονος Λευκορώσος οδηγήθηκε στο νοσοκομείο της Κέρκυρας και είναι καλά στην υγεία του, με ελαφρά αφυδάτωση.

thetoc.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis