Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:26 | 08/10/2015

Το «ντέρμπι» ανάμεσα στην Αλβανία και τη Σερβία ξεκίνησε νωρίς. Το πούλμαν που μετέφερε την αποστολή των φιλοξενούμενων δέχθηκε επίθεση με πέτρες, γεγονός που διέψευσε η ομοσπονδία της Αλβανίας όμως ένα αποκαλυπτικό βίντεο των Σέρβων, ήρθε λίγη ώρα αργότερα για να επιβεβαιώσει το γεγονός.

Το κλίμα μύριζε μπαρούτι από τις αρχές της εβδομάδας. Η Αλβανία είναι στο πόδι για να υποδεχθεί τη Σερβία μετά τα όσα έγιναν στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2016.

Ο κόσμος βγήκε στους δρόμους όχι για να πανηγυρίσει κάποιο γεγονός αλλά για να... υποδεχθεί το πούλμαν των Σέρβων. Αποδοκιμασίες, πανό και πέτρες ήταν οι εκπλήξεις που περίμεναν την αποστολή ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις δεν κατάφεραν να αποτρέψουν το γεγονός. Τα σπασμένα τζάμια του πούλμαν, μπορεί να «διαψεύστηκαν» από τις αρχές της Αλβανίας ωστόσο το βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η ποδοσφαιρική ομοσπονδία των Σέρβων με πλάνα μέσα από το λεωφορείο, ήταν αποκαλυπτικά και μπορείτε να τα δείτε ΕΔΩ.

Από νωρίς το πρωί, τα Τίρανα βρίσκονται σε κατάσταση συναγερμού. Το Ελμπασάν, το οποίο θα φιλοξενήσει την αναμέτρηση θα θυμίζει φρούριο ενώ η αστυνομία σε συνεργασία με το στρατό έχουν οργανώσει ολόκληρο σχέδιο για τη μεταφορά των Σέρβων από το ξενοδοχείο προς το γήπεδο. Ολα αυτά, υπό το βλέμμα της UEFA, σε ένα παιχνίδι που ξεφεύγει από τα στενά ποδοσφαιρικά όρια.

 

iefimerida.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis