Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
10:39 | 13/10/2023

Ολοκληρώθηκαν την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2023, οι δύο εθελοντικές αιμοδοσίες της Ένωσης μας που έλαβαν χώρα στην Σχολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας.

Η προσφορά των συναδέλφων είναι μια πράξη αλληλεγγύης και προσφοράς στο συνάνθρωπο και αισθανόμαστε περήφανοι για το κοινωνικό πρόσωπο της Ελληνικής Αστυνομίας, που για ακόμη μία φορά αναδεικνύεται μέσα από τέτοιες πράξεις.

Η ενίσχυση της Τράπεζας αίματος του Σωματείου μας είναι εξαιρετικά σημαντική προκειμένου να έχουμε την δυνατότητα ανά πάσα στιγμή και σε πρώτη ζήτηση να χορηγούμε αίμα απρόσκοπτα και χωρίς προσχώματα και γραφειοκρατία στους συναδέλφους της περιοχής μας αλλά και στις οικογένειες τους.

Η επιτυχία της αιμοδοσίας κατέδειξε περίτρανα ότι η οικογένεια της Ελληνικής Αστυνομίας έχει αστείρευτες δυνάμεις και μπορεί να προσφέρει ακόμα περισσότερα στην Ελληνική κοινωνία.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε προς το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας και τη Σχολή Αξιωματικών που μας παρείχαν όλες τις απαραίτητες διευκολύνσεις και το Αττικό Νοσοκομείο για την άψογη συνεργασία του.

Για το Δ.Σ.

-Ο-

Πρόεδρος

ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ Γεώργιος

-Ο-

Αν. Γεν. Γραμματέας

ΚΟΥΤΣΙΚΟΣ Ηλίας

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis