Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Νέμεσις
21:44 | 09/11/2022

Με αγωνία περιμένουν οι φανς της σειράς "Ετερος Εγώ", το τρίτο και τελευταίο μέρος '"Ετερος Εγώ - Νέμεσις". Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης θα παρουσιάσει σε ειδική προβολή το πρώτο επεισόδιο της τελευταίας σεζόν του "Έτερος Εγώ: Νέμεσις – Η αρχή του τέλους".

Η προβολή πραγματοποιείται σε συνεργασία με την COSMOTE TV που υπογράφει και την παραγωγή της δημοφιλούς σειράς του Σωτήρη Τσαφούλια. Το πρώτο επεισόδιο θα κάνει πρεμιέρα στις 10 Νοεμβρίου στις 10 το βράδυ και η είσοδος θα είναι ελεύθερη με έκδοση μηδενικού εισιτηρίου από τα ταμεία του Φεστιβάλ.

Διαβάστε επίσης

Το πρώτο επεισόδιο θα κάνει πρεμιέρα στις 10 Νοεμβρίου στις 10 το βράδυ και η είσοδος θα είναι ελεύθερη με έκδοση μηδενικού εισιτηρίου από τα ταμεία του Φεστιβάλ.

"Ετερος Εγώ - Νέμεσις" - Οσα θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο

Στο πρώτο επεισόδιο, ο Νίκος Βανόρτας έχει αποταχθεί από την Αστυνομία εξαιτίας των χειρισμών του στην υπόθεση του Ερπετού. Τη θέση του έχει αναλάβει η καινούργια Προϊσταμένη Αθηνά Λυγερού.

Ο Λαΐνης πενθεί κλεισμένος στο σπίτι του, δεν διδάσκει και βρίσκει παρηγοριά στα όνειρα, γιατί μόνο εκεί συνάντα την Τόνια.

Η Μάρθα βρίσκεται σε δίλημμα για την υπόθεση του Έτερος Εγώ, μιας και δεν βρίσκει τρόπο να συλλάβει τη Δανάη χωρίς να εμπλέξει τον Λαΐνη. Μια έκρηξη σε ένα γραφείο τελετών που αφήνει πίσω της ένα πτώμα, βάζει το τμήμα ανθρωποκτονιών σε κίνηση…

Στον κύκλο των 8 επεισοδίων της πολυαναμενόμενης σειράς της, ο καθηγητής εγκληματολογίας Δημήτρης Λαΐνης είναι συντετριμμένος μετά τον τραγικό χαμό της αγαπημένης του Τόνιας. Πενθεί κλεισμένος στο σπίτι του, δεν διδάσκει και βρίσκει παρηγοριά μεταξύ ονείρων και παραισθήσεων, γιατί μόνο εκεί τη συναντά. Ωστόσο, μία έκρηξη σε ένα γραφείο τελετών δεν αργεί να τον επαναφέρει στην ενεργό δράση, καθώς το τμήμα ανθρωποκτονιών ζητά και πάλι τη συμβολή του. Παράλληλα, η εμφάνιση προσώπων από το παρελθόν οδηγεί σε συγκρούσεις και φέρνει τους πάντες αντιμέτωπους με τις συνέπειες των επιλογών τους. Η Νέμεσις έρχεται για όλους.

Η νέα και τελευταία σεζόν, αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις αρχές του 2023 αποκλειστικά στην COSMOTE TV.

Πηγή:  thetoc.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis