Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:01 | 18/01/2023

Εγώ είχα ζητήσει μόνο την ταυτοποίηση του αριθμού τηλεφώνου του κ. Ανδρουλάκη όπως κι άλλων ατόμων, χωρίς να απαιτείται ειδική άδεια από τον διοικητή της ΕΥΠ ή τον εισαγγελέα. Η υπογραφή μου, για αυτόν τον λόγο, στο έγγραφο άρσης απορρήτου του κ. Ανδρουλάκη ήταν συμπληρωματική».

Αυτό φέρεται να είναι κατ’ ουσίαν το περιεχόμενο δισέλιδης αναφοράς στις 16 Δεκεμβρίου 2022, προς την Αρχή Διασφάλισης Απορρήτου Επικοινωνιών, της αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ. που θεωρείται το πρόσωπο-κλειδί για την υπόθεση των υποκλοπών (σχετικό δημοσίευμα των «ΝΕΩΝ» στις 10 Σεπτεμβρίου).

Διαβάστε επίσης

Η 45χρονη αστυνομικός με προϋπηρεσία σε κρίσιμες υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. και πολυετή παρουσία στην ΕΥΠ την περίοδο 2016-2022 φαίνεται να έδωσε – έπειτα από μια μακρά περίοδο σιωπής και αποφυγής να παρουσιασθεί ενώπιον των ανακριτικών Αρχών με επίκληση «προβλημάτων υγείας» – τις πρώτες εξηγήσεις της για το θέμα των παρακολουθήσεων πολιτικών προσώπων και ιδιωτών.

Σε μυστικές έρευνες της ΕΥΠ

Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, η 45χρονη έμπειρη αξιωματικός φέρεται ότι έχει προχωρήσει σε κατάθεση και στους δικαστικούς λειτουργούς που ερευνούν την υπόθεση των παρακολουθήσεων τόσο από το σύστημα νόμιμων συνακροάσεων της ΕΥΠ, όσο και με το παράνομο λογισμικό Predator. Με την ίδια να φαίνεται να αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη.

Η 45χρονη αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. (με τον βαθμό της αστυνομικής υποδιευθύντριας) με ...

Δείτε τη συνέχεια του άρθρου του Βασίλη Λαμπρόπουλου στην ιστοσελίδα  tovima.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis