Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
ERTFLIX
18:00 | 07/06/2024

Το ERTFLIX International συμμετέχει ως χορηγός επικοινωνίας στο Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Λος Άντζελες, το οποίο διεξάγεται από 1η έως 9 Ιουνίου 2024, παρουσία σημαντικών προσωπικοτήτων της κινηματογραφικής και τηλεοπτικής βιομηχανίας.

Το LAGFF παρουσιάζει κάθε χρόνο έργα Ελλήνων κινηματογραφιστών, ταινίες μικρού και μεγάλους μήκους όλων των ειδών (μυθοπλασία, ντοκιμαντέρ, animation), αρκετές από τις οποίες είναι συμπαραγωγής ΕΡΤ, στο πλαίσιο των προγραμμάτων χρηματοδότησης που διαθέτει για τη στήριξη της παραγωγής του ελληνικού κινηματογράφου.

Διαβάστε επίσης

Το Σάββατο 8 Ιουνίου 2024, σε συνεργασία με το Φεστιβάλ, καθώς και με το ελληνικό προξενείο του Λος Άντζελες θα πραγματοποιηθεί συζήτηση στρογγυλής τραπέζης για την τηλεοπτική παραγωγή, με καλεσμένους παραγωγούς από την Ελλάδα και το εξωτερικό, στην οποία θα παρουσιαστούν όλες οι εξελίξεις γύρω από το τηλεοπτικό τοπίο.

Την ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθεί ειδική παρουσίαση του ERTFLIX International σε ανθρώπους του οπτικοακουστικού χώρου, καθώς και σε Έλληνες που ζουν και εργάζονται στο Λος Άντζελες, οι οποίοι θα ενημερωθούν για το περιεχόμενο και τις δυνατότητες που προσφέρει η πλατφόρμα της ΕΡΤ.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis