Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
astynomikoi
20:07 | 18/03/2023

Η επιστολή που ακολουθεί εστάλη στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Policenet.gr από αστυνομικό - αναγνώστη μας:

"Αγαπητό POLICENET, μετά από 15 και πλέον έτη υπηρεσίας, πιστεύω ότι μπορώ να έχω σφαιρική άποψη όσον αφορά τη λειτουργία της Ελληνικής Αστυνομίας.

Διαβάστε επίσης

Η καταπόνηση του προσωπικού των Α.Τ. του κέντρου της Αθήνας είναι πλέον απελπιστική. Οι ημερήσιες αναπαύσεις χορηγούνται με το σταγονόμετρο. Πάνω από 3 ρεπό το μήνα δε βγαίνουν ούτε με τάμα στον Άγιο Αρτέμιο. Με τη καραμέλα της τοποθέτησης των νέων Ε.Φ. στα Α.Τ. τον Ιανουάριο, αυξήθηκαν κατακόρυφα και οι υπηρεσιακές ανάγκες. Βγαίνουν αυξημένες περιπολίες με ένα κ μόνο όχημα να δουλεύει 3 και 4 οχτάωρα συνεχόμενα.

Με προφορικές, πάντα, εντολές, οι εποχουμενες περιπολίες διατίθενται σταθερές σε φύλαξη "στόχων", κάτι που αποτελεί τεράστια κατασπατάληση των δυνάμεων, χωρίς να υπολογίσουμε των κίνδυνο. Αντί να στείλουμε έναν σκοπό στον κάθε στόχο, στέλνουμε ένα σταθερό όχημα, "ναι φαίνεται", έξω από τον εκάστοτε "στόχο", με τα οφειλόμενα ρεπό να μπαίνουν στο τσουβαλι μαζί με τα υπόλοιπα και τον αστυφύλακα να βάζει ακόμη μια φορά πλάτη για να φανούν οι στρατηγοί και οι υπουργοί. Αγώνες που έβγαιναν τα μέτρα με 5-6 άτομα, μετά το Γενάρη, διπλασιάστηκε ο αριθμός των αστυνομικών που διατίθεται. Φυσικά όλα αυτά δε πουλάνε και δε θα ακουστούν ποτέ, ούτε και εσείς θα τα προβάλετε. Δεν είναι ούτε Πανεπιστημιακή, ούτε Αμεση Δράση, ούτε και Ασφάλεια για να πουλήσει.

Αφορά απλά την καταπόνηση των αστυνομικών των Α.Τ. της Αθηνών, τη πλεμπα της Αστυνομίας. Κοιμηθείτε όλοι ήσυχα, οι καταπονημένοι "χωροφύλακες" σας φυλάνε........"

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis