Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
πανεπιστημιακη αστυνομια
17:51 | 12/05/2023

Η επιστολή που ακολουθεί εστάλη στη σελίδα στο fb του Policenet.gr από αναγνώστη μας:

"Καλησπέρα σας.

Σαν αναγνώστης του policenet θέλω να σας πω ένα δυσάρεστο γεγονός.

Πριν 1,5 χρόνο εκδόθηκε μια προκήρυξη για την πανεπιστημιακή αστυνομία.

Οι απόψεις για το που θα ανήκει (Υπουργείο παιδείας η Υπουργείο ΠΡΟ ΠΟ) διίστανται ακόμη και κατά την διάρκεια εκπαίδευσης.

Οι αρχικές εξαγγελίες ήταν για τα πανεπιστήμια των Αθηνών (Μετσόβιο,Ασσοε,καποδιστριακό),των Πατρών και της Θεσσαλονίκης.

Η πλειοψηφία των παιδιών επέλεξε την προκήρυξη με κριτήριο και τα παραπάνω πανεπιστήμια όπου σπούδασαν και θα ήθελαν σαν αστυνομικοί να υπηρετήσουν και να τα απαλλάξουν απο την εγκληματικότητα που οι ίδιοι βίωσαν τα χρόνια των σπουδών τους.

Ύστερα συνάδελφοι ήρθαν σε σύγκρουση(λεκτική) γιατί δέσμευσαν θέσεις στην Θεσσαλονίκη.

Θέσεις ΟΠΠΙ που μέχρι πρότινος δεν υπήρχαν.

Η Πάτρα έχει ξεχαστεί.Η επίτηδες την έχουν ξεχάσει διότι υπάρχει πραγματική αλλοίωση της προκήρυξης και παραπλάνηση των εισακτέων με σκοπό να προσεγγίσουν άτομα με υψηλό μορφωτικό επίπεδο.

Διότι η προκήρυξη ήταν με τέτοιο τρόπο δομημένη που κάποιος που είχε πτυχίο ήταν αδύνατον να μην εισαχθεί.

Η αναγνώριση του βέβαια είτε μισθολογική είτε βαθμολογική αγνοείται ακόμη.

Γιατί στην Ελλάδα οι εργοδότες θυμούνται τις υποχρεώσεις σου αλλά όχι τα δικαιώματα σου.

Ετεροχρονισμένα της προκήρυξης προκύπτει ένα Π.Δ Υπ.Αριθμ 53 που εγκλωβίζει και στερεί από κάθε πανεπιστημιακό με κοινωνικά κριτήρια την μετάθεση την απόσπαση και ότι άλλο σχετίζεται με τις μετακινήσεις.

Κλείνοντας οι υποψήφιοι συμμετείχαν στην προκήρυξη με διαφορετικές προϋποθέσεις.Κάποιοι λειτουργούν χειριστικά διότι γνωρίζουν ότι υπάρχει τεράστια ανεργία και δεν υπάρχουν ευκαιρίες.

Να σας πω ότι οι δυσκολότερες εποχές γεννάνε τους πιο πετυχημένους ανθρώπους.Εν κατά κλειδί οι αρμόδιοι θα πάρουν θέση για να εξηγήσουν στα παιδιά που τους στερούν την εξέλιξη τους τι θα γίνει με το μέλλον τους?"

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis