Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Πηνελόπη Παναγιωτοπούλου
21:56 | 15/05/2023

Την έδρα του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας επισκέφθηκε σήμερα η υποψήφια βουλευτής Βόρειου Τομέα Αθηνών με τη ΝΔ, Πηνελόπη Παναγιωτοπούλου.

Η κ. Παναγιωτοπούλου συναντήθηκε με τη διοίκηση και στελέχη του Κέντρου και είχε μαζί τους αναλυτικές συζητήσεις. Ο Πρόεδρος του ΕΚΑΒ κ. Παπαευσταθίου ενημέρωσε διεξοδικά την υποψήφια βουλευτή για την αναβάθμιση των επιχειρησιακών δυνατοτήτων  αλλά και για τις ανάγκες του Κέντρου, ώστε να προσφέρει ακόμη καλύτερες υπηρεσίες στους πολίτες.

Διαβάστε επίσης

Η κα Παναγιωτοπούλου συνάντησε ακόμα εκπροσώπους των εργαζομένων, των οποίων άκουσε με προσοχή τις προτάσεις και τα αιτήματα.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του σωματείου ΕΚΑΒ Αθηνών  κ. Γιώργος Μαθιόπουλος και η  αναπληρώτρια γραμματέας του σωματείου εργαζομένων ΕΚΑΒ κα Ιωάννα Τσουκαλά, αφού υποδέχθηκαν την υποψήφια βουλευτή του Βόρειου Τομέα Αθηνών, την ενημέρωσαν αναλυτικά για όσα απασχολούν τους εργαζομένους, επισημαίνοντας τα ζητήματα με το επικουρικό προσωπικό, τονίζοντας παράλληλα και τις ανάγκες σε διοικητικό προσωπικό. 

Η Πηνελόπη Παναγιωτοπούλου από την πλευρά της επισήμανε ότι η ενίσχυση του ΕΚΑΒ, όπως και συνολικά του δημόσιου συστήματος υγείας, είναι μια από τις διακηρυγμένες προτεραιότητες του πρωθυπουργού για την επόμενη τετραετία: «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει θέσει στην κορυφή των κυβερνητικών προτεραιοτήτων την ενίσχυση και αναβάθμιση του ΕΣΥ αλλά και του ΕΚΑΒ στα επόμενα τέσσερα χρόνια. Οι άνθρωποι του δημόσιου συστήματος υγείας κράτησαν όρθια τη χώρα και την κοινωνία στα δύσκολα χρόνια της πανδημίας. Ειδικότερα οι άνδρες και οι γυναίκες του ΕΚΑΒ είναι οι καθημερινοί μας ήρωες και τους οφείλουμε πολλά.

Στα επόμενα τέσσερα χρόνια προτεραιότητά μας είναι η βελτίωση των απολαβών τους, η κάλυψη των κενών σε προσωπικό και η αναβάθμιση του εξοπλισμού και των υποδομών ώστε το ΕΚΑΒ να γίνει ακόμη καλύτερο, να σώζει ακόμη περισσότερες ζωές. Η βελτίωση του συστήματος δημόσιας υγείας δεν είναι ούτε αριστερή ούτε δεξιά πολιτική. Είναι εθνική και κοινωνική προτεραιότητα που η Νέα Δημοκρατία έχει στην πρώτη γραμμή των πολιτικών της», τόνισε χαρακτηριστικά η Πηνελόπη Παναγιωτοπούλου.       

Εικόνα
Πηνελόπη Παναγιωτοπούλου

 

Εικόνα
Πηνελόπη Παναγιωτοπούλου

 

Εικόνα
Πηνελόπη Παναγιωτοπούλου

 

Εικόνα
Πηνελόπη Παναγιωτοπούλου

 

Εικόνα
Πηνελόπη Παναγιωτοπούλου

 

Εικόνα
Πηνελόπη Παναγιωτοπούλου

 

Εικόνα
Πηνελόπη Παναγιωτοπούλου
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis