Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
oppi
18:36 | 04/02/2023

Ανακοίνωση της Ένωσης Ειδικών Φρουρών Κεντρικής Μακεδονίας:

Την Τετάρτη 01 Φεβρουαρίου 2023 η Ένωση Ειδικών Φρουρών Κεντρικής Μακεδονίας πραγματοποίησε διαμέσου του Γενικού της Γραμματέα κ. Γαλανίδη Ελευθερίου, επίσκεψη στο τμήμα προστασίας πανεπιστημιακών ιδρυμάτων Θεσσαλονίκης όπου και συναντήθηκε με τον διοικητή της υπηρεσίας Αστυνόμο κ. Κοεμτζίδη Ευστάθιο.

Διαβάστε επίσης

Στην συνάντηση η οποία πραγματοποιήθηκε κάτω από κλίμα αμοιβαίας κατανόησης και συνεργασίας από πλευράς της Ένωσης μας τέθηκαν στην διοίκηση ζητήματα τα οποία αφορούν τους Συναδέλφους μας κατά την διάρκεια εκτέλεσης των καθηκόντων τους εντός των χωρών του ΑΠΘ. Υπογραμμίστηκε η ανάγκη για την διασφάλιση των συνθηκών εργασίας με γνώμονα τον σεβασμό της προσωπικότητας και των εργασιακών δικαιωμάτων των Συναδέλφων μας,  και η επιτακτική ανάγκη για την προστασία τους από τα ακραία καιρικά φαινόμενα τα οποία επικρατούν κατά τους χειμερινούς μήνες στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Διαφορά επίσης λειτουργικά θέματα και ζητήματα ωραρίων τέθηκαν επι τάπητος κατά την διάρκεια της επίσκεψης. Από πλευράς της διοίκησης λάβαμε την διαβεβαίωση πως θα δοθούν άμεσα λύσεις επί των τιθέμενων ζητημάτων καθώς εκφράστηκε και η επιθυμία για αμοιβαία επικοινωνία με σκοπό την επίλυση για μελλοντικά θέματα τα οποία μπορεί να ανακύψουν.

Η Ένωση Ειδικών Φρουρών Κεντρικής Μακεδονίας θα συνεχίσει αγόγγυστα τις παρεμβάσεις τις όπου αυτές είναι απαραίτητες, με μοναδικό σκοπό την διασφάλιση της ομαλότητας στην εργασιακή καθημερινότητα των Συναδέλφων μας.

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΟΥΡΣΑΪΤΙΔΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΑΛΑΝΙΔΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis