Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
22:44 | 09/02/2024

Την Πέμπτη 08 Φεβρουαρίου 2024, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγος Γεώργιος Κωστίδης, πραγματοποίησε επίσκεψη στην έδρα της 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ/EU-ΟHQ «ΑΧΙΛΛΕΑΣ», όπου τον υποδέχθηκε ο Διοικητής της 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ/EU-ΟHQ Αντιστράτηγος Δημόκριτος Κωνσταντάκος.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο Αρχηγός ενημερώθηκε για την αποστολή, τις επιχειρησιακές και τις εκπαιδευτικές δραστηριότητές της 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ/EU-ΟHQ «ΑΧΙΛΛΕΑΣ». Στη συνέχεια απεύθυνε σύντομο χαιρετισμό και έδωσε τις κατευθυντήριες οδηγίες στο προσωπικό. Ακολούθως, επισκέφθηκε το Ελληνικό Στρατηγείο Επιχειρήσεων Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ε.Σ.Ε.Ε.Ε.), όπου του έγινε σύντομη ενημέρωση και περιήγηση στους χώρους του Στρατηγείου.

Διαβάστε επίσης

Στη συνέχεια, ο Αρχηγός επισκέφθηκε τη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών (ΣΜΥ) όπου περιηγήθηκε στις εγκαταστάσεις της και ακολούθως μετέβη στο Περτούλι Τρικάλων, όπου την παρούσα περίοδο διεξάγεται η χειμερινή εκπαίδευση των Σπουδαστών της ΣΜΥ και για πρώτη φορά συμμετέχουν και 90 Ευελπίδες.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ενημερώθηκε για τη διεξαγόμενη χειμερινή εκπαίδευση των Σχολών ενώ παρακολούθησε και μέρος των εκπαιδευτικών αντικειμένων.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis