Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
21:42 | 20/02/2024

Ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Καρδίτσας:

Συνάντηση με το Βουλευτή Καρδίτσας κ. Κωτσό Γεώργιο πραγματοποίησε αντιπροσωπεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καρδίτσας, την Παρασκευή  16/ 02/ 2024 αποτελούμενη από τον Προέδρο κ. Μακρή Ιωάννη, τον Οργανωτικό Γραμματέα κ. Σουλιώτη Βασίλειο και τα Μέλη  κ. Ρέππα Κωνσταντίνο και Καραβούλια Ιωάννη, στον οποίον μετέφεραν ενδεικτικά:

Διαβάστε επίσης

1) Τις συνέπειες των φετινών μηδενικών μεταθέσεων από τη μη αναπλήρωση των κενών οργανικών θέσεων που σταδιακά έχουν δημιουργηθεί.

2) Τις επιπτώσεις των συχνών μετακινήσεων των επιχειρησιακών Ομάδων Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας και της Διμοιρίας Υποστήριξης Καρδίτσας εκτός Νομού, καθώς και η  ενασχόλησή τους με αλλότρια καθήκοντα, έχουν ως αποτέλεσμα την αύξηση  του αισθήματος ανασφάλειας των συμπολιτών μας  στο τόπο που ζουν και εργάζονται.  

3) Τα πεπαλαιωμένα οχήματα που διατίθενται στις επιχειρησιακές ομάδες, (Διμοιρία Υποστήριξης Καρδίτσας, Ο.Π.Κ.Ε.) τις καθιστούν στην ουσία ανενεργές, αφού η υπηρεσιακή τους δράση περιορίζεται κυρίως μεταξύ συνεργείων και αναμονής ανταλλακτικών.

4) Τι  μη θεσμοθέτηση της επικινδυνότητας του Αστυνομικού επαγγέλματος!

5) Την αυξανόμενη καταστρατήγηση των διατάξεων που αφορούν στην προστασία του θεσμού της οικογένειας.

6) Την Επαναλειτουργία της Σχολής Αστυφυλάκων Καρδίτσας και τα οφέλη στην τοπική μας κοινωνία. 

ΚΩΤΣΟΣ

Συνεχίζοντας τις συναντήσεις με τους αιρετούς εκπροσώπους του Νομού μας τόσο στο Ελληνικό  Κοινοβούλιο, όσο και με τους εκπροσώπους μας στη τοπική αυτοδιοίκηση, ως Σωματείο επιχειρούμε να γνωστοποιήσουμε ακόμη μια φορά, σε παλιούς και νέους εκλεγμένους,  όλα τα ζητήματα και τις διεκδικήσεις του συνδικαλιστικού μας κινήματος που έχουν αντίκτυπο πρωτίστως στην ασφάλεια των συμπολιτών μας, στην καλυτέρευση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς εκείνους και την αναβάθμιση των συνθηκών εργασίας των συναδέλφων μας.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

ΜΑΚΡΗΣ Ιωάννης

Η Γεν. Γραμματέας

ΞΥΔΙΑ Σταματία

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis