Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
EIDIKOI FROYROI
21:59 | 11/01/2023

Ανακοίνωση της Ένωσης Ειδικών Φρουρών Κεντρικής Μακεδονίας:

Η έλευση του νέου έτους δυστυχώς επισκιάστηκε για ακόμη μια φορά από τις μικροπολιτικές σκοπιμότητες τις οποίες συντηρούν οι μέντορες του συνδικαλισμού της πόλης μας.

Διαβάστε επίσης

Μην έχοντας πια να επιλύσουν τα καθημερινά προβλήματα των υπηρεσιών της Γ.Α.Δ.Θ. καθώς όπως φαίνεται αυτά επιλύθηκαν ως δια μαγείας μετά τις τελευταίες κρίσεις οι άλλοτε λαλίστατοι και μαχητικοί προστάτες των δικαιωμάτων των Συναδέλφων μας επικεντρώθηκαν για ακόμη μια φορά στην λασπολογία προς τους Ειδικούς Φρουρούς και το σύνολο του θεσμού.

Λόγω έλλειψης θεματολογίας λοιπόν και συμπορευόμενοι πάντοτε με την ομοσπονδία τους, την οποία μέχρι πριν λίγα χρόνια κατακεραύνωναν ανά τακτά χρονικά διαστήματα, αποφάσισαν να επιλύσουν το θέμα των Ο.Π.Π.Ι. και της Πανεπιστημιακής Αστυνομίας ποντάροντας στην μικροπολιτική του συντεχνιακού συνδικαλισμού καθώς σκοπίμως δεν κάνουν ουδεμία αναφορά για τις προβλέψεις του νόμου σχετικά με τα εν γένει αστυνομικά καθήκοντα των Ο.Π.Π.Ι. όταν αυτές δεν απασχολούνται στην αστυνόμευση των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων, τα καθήκοντα με τα οποία οι Συνάδελφοι μας αυτοί έδωσαν μια παράταση ζωής στα υπό διάλυση Α.Τ. της Θεσσαλονίκης.

Επίσης τεχνιέντως τους διέφυγε πως οι Ομάδες Προστασίας Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων, συγκροτούνται από Ειδικούς Φρουρούς οπότε και δεν χρειαζόταν καθόλου βαφτίσια τα οποία εάν γινόταν θα τους είχαμε καλέσει.

Οι 115 Συνάδελφοι μας Ειδικοί Φρουροί δίνουν καθημερινά την μάχη τους και τον καλύτερο τους εαυτό μαζί με τους εναπομείναντες Συναδέλφους μας στην γαλέρα του εργασιακού μεσαίωνα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσσαλονίκης, ώστε να παρέχουν τα μέγιστα στην αστυνόμευση της πόλης. Σας προτρέπουμε λοιπόν να μην υιοθετείτε ρητορικές συγκεκριμένων πολιτικών σχηματισμών και αφού πρώτα βγείτε από τον συνδικαλιστικό μεσαίωνα στον οποίο ζείτε να εργαστείτε για μεταθέσεις, ώστε να ενισχυθεί το ταλαιπωρημένο προσωπικό της δεύτερης μεγαλύτερης Αστυνομικής Διεύθυνσης της Χώρας.

Οι αντιλήψεις σας περί του προσωπικού της Αστυνομίας και των Ειδικών Φρουρών διαχρονικά ήταν αδιάφορες σε όλες τις Ηγεσίες που έπρατταν ακριβώς τα αντίθετα από τα δικά σας προτεινόμενα, στο βαθμό ώστε η Ένωση σας τείνει να στηρίζεται ποιοτικά και αριθμητικά σε αυτούς που υβρίζατε 8 χρόνια ως Ειδικούς Φρουρούς και εναγκαλίζεστε μόλις γίνουν αστυφύλακες, αυτούς που πολεμήσατε τόσο πολύ να γίνουν αστυφύλακες με μπροστάρη και τότε όπως σήμερα λέτε την ομοσπονδία σας !

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis