Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
MG
20:00 | 16/09/2023

Επέστρεψε στην ελληνική αγορά η MG. Πρόκειται για μια εταιρεία που έχει πορεία σχεδόν ενός αιώνα, έχει γράψει τις δικές της χρυσές σελίδες στην παγκόσμια ιστορία της αυτοκίνησης και πλέον έχει σύγχρονες προτάσεις στη γκάμα των μοντέλων της.

Η εταιρεία έχει το προνόμιο να διαθέτει ό,τι καλύτερο υπάρχει σε τεχνολογικό επίπεδο, τόσο για το hardware των αυτοκινήτων της, όσο και για το software.

Τα μοντέλα της MG, έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα τις ανάγκες των Ευρωπαίων οδηγών και έχουν βρει στην παραγωγή από «λευκό χαρτί». Ξεκινώντας από το MG ZS, προσφέρεται τόσο ως αμιγώς ηλεκτρικό, όσο και με δύο επιλογές κινητήρων βενζίνης. Τα MG4 και MG5, είναι οι δύο αμιγώς ηλεκτρικές προτάσεις προσφέροντας υψηλά επίπεδα τεχνολογίας και ανάλογη τιμολογιακή προσέγγιση. Ως μεγαλύτερη επιλογή και με σαφώς πολυτελή χαρακτήρα, βενζινοκίνητο ή plug in υβριδικό, το MG HS έρχεται να δώσει την απόλυτη απάντηση στην κατηγορία των premium SUV. Να επισημάνουμε ότι όλα τα μοντέλα της MG, καλύπτονται από την εργοστασιακή εγγύηση των 7 ετών.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis