Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
16:14 | 09/01/2023

Σε έντονο ύφος απευθύνθηκε ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Αλέξης Κούγιας, σε δημοσιογράφος της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Συγκεκριμένα, s;ymfvna me to iefimerida.gr , ο κ. Κουγιας έριξε τα «βέλη» του προς τη δημοσιογράφο Κατερίνα Σουλιώτη αλλά και τη Ζήνα Κουτσελίνη, κατά τη διάρκεια δηλώσεων έξω από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, όπου σήμερα (9/1) ξεκίνησε και κατόπιν διεκόπη για τις 11 Ιανουαρίου η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της πρωτότοκης κόρης της, Τζωρτζίνας.

Διαβάστε επίσης

Αφορμή στάθηκε η αναφορά του γνωστού ποινικολόγου στο γεγονός ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου πιέστηκε από τον σύζυγό της και τον τότε δικηγόρο της να δώσει συνέντευξη στον Γιώργο Σόμπολο.

«Μην ξαναδιακόψεις ποτέ. Εσύ ειδικά από την εκπομπή που προέρχεσαι»

Η δημοσιογράφος αντέδρασε στο σχόλιο του Αλέξη Κούγια κι εκείνος της απάντησε: «Μην διακόπτετε! Μην ξαναδιακόψεις ποτέ! Εσύ ειδικά από την εκπομπή την οποία προέρχεσαι. Τελευταία φορά! Στα παλιά μου τα παπούτσια ο συνάδελφός σας!»

«Πες στην κυρία που σου δίνει ψωμί & καταστρέφει ανθρώπους, θα λογοδοτήσετε»

«Πες στην κυρία που σου δίνει ψωμί και τρως εκεί και καταστρέφει ανθρώπους… Κι εσύ κι αυτή θα λογοδοτήσετε στη δικαιοσύνη. Θα βρείτε τον μπελά σας πολύ άσχημα, κοιτάξτε να σώσετε τα σπίτια σας. Τα σπίτια σας να σώσετε από τις αγωγές και τις μηνύσεις. Τελειωμένα πράγματα. Δεν έχω με σένα πρόβλημα. Άφησε με να τελειώσω, δεν είσαι μόνη σου εδώ. Μπορείτε να πείτε στην κυρία να κόψει και να σεβαστεί; Δεν είναι μόνο η δική σας εκπομπή εδώ», πρόσθεσε ο Αλέξης Κούγιας.

«Με τον Κούγια δεν περνάνε αυτά»

«Παραπλάνησαν τη γυναίκα και της έβαζαν δικηγόρους. Την πιέσατε εσείς να δώσει συνέντευξη γιατί της είπατε ότι θα την προστατέψετε. Και της δίνατε και δικηγόρους. Δεν είστε εκπομπή εσείς, είστε γραφείο ευρέσεως δικηγόρων, εσείς και η εκπομπή της κ. Στεφανίδου. Με τον Κούγια δεν περνάνε αυτά», κατέληξε. 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis