Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:19 | 24/03/2024

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, τις πρώτες πρωινές ώρες της 22-3-2024 από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής στην περιοχή των Αχαρνών 19χρονος ημεδαπός και 24χρονος αλλοδαπός κατηγορούμενοι για βία κατά υπαλλήλων, εμπρησμό κατά συναυτουργία, επικίνδυνη οδήγηση και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, οι κατηγορούμενοι περιέλουσαν με βενζίνη, έθεσαν φωτιά σε αυτοκίνητο ιδιοκτησίας ημεδαπής και διέφυγαν με έτερο αυτοκίνητο το οποίο δεν έφερε πινακίδες κυκλοφορίας.

Διαβάστε επίσης

Κατόπιν στοχευμένων αναζητήσεων ανωτέρω αστυνομικών και συντονισμένων ενεργειών του Κέντρου Επιχειρήσεων, εντοπίστηκε λίγο αργότερα σε κοντινό σημείο το επίμαχο αυτοκίνητο, το οποίο κινούταν με μεγάλη ταχύτητα παραβιάζοντας ερυθρούς σηματοδότες και ρυθμιστικές πινακίδες κυκλοφορίας.

Στη θέα των αστυνομικών, ο οδηγός του οχήματος ανέπτυξε ταχύτητα και παρά την προσπάθεια να διαφύγουν, οι αστυνομικοί προχώρησαν στην ακινητοποίηση του οχήματος και των επιβαινόντων, και τους οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Αχαρνών, το οποίο επελήφθη προανακριτικά.

Μετά από έρευνα στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αιχμηρό αντικείμενο με μήκος λάμας -13-  εκατοστών και επιμελώς κρυμμένες στο εσωτερικό του αυτοκινήτου πινακίδες κυκλοφορίας ιδιοκτησίας έτερου ημεδαπού.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis