Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
07:59 | 26/12/2023

Συνελήφθη, προχθες (24-12-2023) στη Μυτιλήνη, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Μυτιλήνης, με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) και του Αστυνομικού Τμήματος Μυτιλήνης, ένα (1) άτομο (άνδρας ελληνικής υπηκοότητας), που ενέχεται σε έκνομες ενέργειες, κινούμενος με Ι.Χ. επιβατικό όχημα σε οδικό δίκτυο στη Μυτιλήνη.

Ειδικότερα, ο συλληφθείς οδηγώντας το προαναφερόμενο όχημα σε οδικό δίκτυο στην παραπάνω περιοχή, αρνήθηκε να συμμορφωθεί σε σήμα στάσης περιπολικού οχήματος και ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να αποφύγει επικείμενο αστυνομικό έλεγχο, πραγματοποιώντας και επικίνδυνους ελιγμούς.

Διαβάστε επίσης

Το όχημα ακινητοποιήθηκε στο 2ο χλμ. της Ε.Ο. Μυτιλήνης – Καλλονής και ακολούθησε έλεγχος κατά το χρόνο του οποίου, ο προαναφερόμενος αρνήθηκε να συμμορφωθεί σε υποδείξεις αστυνομικών, αντιστάθηκε κατά τη σύλληψή του και ακολούθως τους εξύβρισε και τους απείλησε. Επιπλέον, όπως διαπιστώθηκε, ο δράστης στερούταν άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα.

Η ποινική δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του περιλαμβάνει τα αδικήματα της βίας κατά υπαλλήλων, της απείθειας, της επικίνδυνης οδήγησης, της απειλής και της εξύβρισης, καθώς και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Το προανακριτικό έργο διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Μυτιλήνης.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis