Επεισόδια σημειώθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου έξω από τα γραφεία της Hellenic Train στην Αθήνα.
Στο κέντρο της πρωτεύουσας πραγματοποιούνταν διαδήλωση για την Γιορτή της Γυναίκας.
Διαβάστε επίσης
Ωστόσο φέτος τα μηνύματα ήταν πολλαπλά, με τον αγώνα των γυναικών να συνδυάζεται και με τον αγώνα για δικαίωση για τα θύματα των Τεμπών.
Τα μέλη από οργανώσεις και συλλογικότητες, συγκεντρώθηκαν στην Πλατεία Κλαυθμώνος, από όπου και κατευθύνθηκαν προς το Σύνταγμα.
Στη συνέχεια, πραγματοποίησαν πορεία προς τα γραφεία της Hellenic Train, όπου δημιουργήθηκε ένταση, με την αστυνομία να κάνει χρήση χημικών και κρότου λάμψης, ενώ, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, νωρίτερα προκλήθηκαν φθορές από διαδηλωτές σε βιτρίνα καταστήματος και σε ξενοδοχείο της λεωφόρου Αμαλίας.
Σύμφωνα με την αστυνομία, 1.500 άτομα βρίσκονταν στην πορεία, η οποία ανασυγκροτήθηκε και κατευθύνθηκε ξανά προς τα γραφεία της Hellenic Train, προκειμένου να διαμαρτυρηθεί και για την τραγωδία των Τεμπών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, σημειώθηκαν προσαγωγές, χωρίς να έχει γίνει γνωστός μέχρι στιγμής ο αριθμός αυτών.
Πηγή: thetoc.gr