Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
maglite
11:32 | 28/06/2023

Όταν σκεφτόμαστε την απόκτηση ενός φακού ‘εργαλείου’ το οποίο θα μας συντροφεύει σε κάθε ανάγκη σωστού φορητού φωτισμού αλλά και στο οποίο να μπορούμε να στηριχθούμε ότι θα μας παρέχει αυτό που πρέπει και θέλουμε σε κάθε απλή η δύσκολη στιγμή που θα το χρειαστούμε, η επιλογή μπορεί να είναι δύσκολη.

  • Ποιο είναι το κριτήριο;
  • Πόσες λειτουργίες χρειαζόμαστε, εκτός από το απλό ON/OFF του φακού;
  • Τι υπάρχει στην αγορά και γιατί να το επιλέξουμε;
  • Πολλά τα ερωτήματα και ακόμα και άλλα εξειδικευμένα, ανάλογα τις απαιτήσεις του κάθε επαγγελματία και του κάθε απαιτητικού χρήστη.

Την απάντηση έρχεται να δώσει η πασίγνωστη εδώ και δεκαετίες MAG-INSTRUMENTS Inc, με τα πάμπολλα μοντέλα υπερσύγχρονων φακών MAGLITE (Made in USA) με νέα LED Modules.

maglite

Συγκεκριμένα για κάθε επαγγελματία και απαιτητικό χρήστη, μεταξύ μιας μεγάλης γκάμας επιλογών, υπάρχουν άμεσα διαθέσιμα στο www.maglite-shop.gr  τα ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΑ μοντέλα.

Με μασίφ κατασκευή από αεροπορικό αλουμίνιο και λειτουργία ΕΞΤΡΑ ΤΑΧΕΙΑΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ για 0% έως 80% σε 30 λεπτά, παρέχει απόσταση δέσμης φωτός έως 458 μέτρα και αυτονομία από έως 3 ώρες μέχρι έως 79 ώρες (3 ημέρες).

Διαθέτει MULTI-MODE 5 επιλεγόμενων λειτουργιών και με όλες αυτά τα πλεονεκτήματα, είναι ο φακός ML150LRX-4019 ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΟΣ MAGLITE LED Μαύρος Ματ.

Διαθέσιμος με πολλά άλλα μοντέλα για εσάς στο www.maglite-shop.gr , για να επικεντρώνεστε μόνο στο καθήκον και στην ενέργεια σας και όχι στο αν επαρκούν οι μπαταρίες για να τα φέρετε εις πέρας.

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis