Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
21:14 | 23/12/2022

Συνελήφθησαν, χθές (22.12.2022) μεταμεσονύκτιες ώρες σε περιοχή του Δήμου Ρεθύμνου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνου, έξι ημεδαποί (πέντε άντρες και γυναίκα), για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ελέγχων, που διενεργούνται για την καταπολέμηση του φαινομένου των παράνομων τυχερών παιγνίων, χθές (22.12.2022) μεταμεσονύκτιες ώρες από αστυνομικούς των ανωτέρω Υπηρεσιών, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε κατάστημα-καφενείο σε περιοχή του Δήμου Ρεθύμνου ιδιοκτησίας ημεδαπού ο οποίος απουσίαζε.

Διαβάστε επίσης

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε ότι η ημεδαπή ως προσωρινά υπεύθυνη της επιχείρησης, είχε επιτρέψει σε πέντε (5) ημεδαπούς την συμμετοχή στη διενέργεια του απαγορευμένου τυχερού παιγνίου ‘ΚΥΒΟΙ-ΖΑΡΙΑ’ με συνομολόγηση χρηματικού στοιχήματος και συνελήφθησαν.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στους συλληφθέντες και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο χώρο του καταστήματος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:

  • το χρηματικό ποσό των 2.040 ευρώ ως προερχόμενο ή προοριζόμενο για τη διενέργεια του τυχερού παιγνίου και
  • 2 ζεύγη ‘κύβοι΄- ζάρια

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνης.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis