Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
σεφεαα
14:17 | 18/12/2023

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ: ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΟΣ 'Η ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΕΝΟΣ

Αρ. πρωτ: 328/18-12-2023

Αθήνα,  18 Δεκεμβρίου 2023

Μια νέα τραγωδία εκτυλίσσεται τις τελευταίες μέρες, με πρωταγωνιστές εναν Ειδικό Φρουρό νεκρό,  ακρωτηριασμένο έναν άλλο αστυνομικό και έναν ακόμα βαριά τραυματισμένο αστυνομικό, στο ιδιο έργο που λέγεται σύγχρονη Ελληνική Αστυνομία.

Θρήνος,πένθος, αγωνία και οργή συνθέτουν την ψυχολογία των μελών της οικογένειας της αστυνομίας τις τελευταίες μέρες.

Χρήστο , θρηνούμε για το χαμό σου
Γιωργο , αγωνιούμε για την ζωή σου
Γρηγορη , προσευχόμαστε να πάνε όλα καλά!

ΕΛ.ΑΣ. ,  λυπούμαστε για την πρόνοια και επιείκεια που επιδεικνύεις απέναντι στους κακοποιούς ,τους εγκληματίες και τους παραβατικούς .

“Πλημμεληματικές παραβάσεις” στέλνουν στον θάνατο αστυνομικούς και συμπολίτες μας, ενθαρρύνοντας τους ατιμώρητους, να γεμίζουν με αίμα τις διαδρομές ανύποπτων πολιτών και αστυνομικών εν ώρα καθήκοντος.

Την ώρα της οδύνης δεν περισσεύουν λόγια οργής για επικίνδυνες και ανθυγιεινές πολιτικές πομφόλυγες, το μυαλό μας είναι στους γονείς, στους συγγενείς και τους συναδέλφους μας, που καλούνται να συνοδεύσουν έναν ακόμα συνάδελφο περιβεβλημένο με Ελληνική Σημαία, οδηγώντας τον στην γειτονιά των αγγέλων.

Καλό ταξίδι Χρήστο, ελαφρύ το χώμα που θα σε φιλοξενήσει, να στηρίζεις από εκεί που είσαι τις γυναίκες και τους άνδρες που συνεχίζουν την αποστολή σου.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis