Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
tyfvnas
12:18 | 16/09/2023

Τον εντυπωσιακό «Τυφώνα» το βαρέος τύπου όχημα ξαναβγάζει στον δρόμο η Ελληνική Αστυνομία, στο πλαίσιο των δράσεων της για περιορισμό των λαθροδιακινητών.

Το συγκεκριμένο όχημα είχε “επιστρατευτεί” και παλαιότερα προκειμένου να αντιμετωπιστούν περιστατικά με διακινητές λαθρομεταναστών που κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα της Εγνατίας Οδού και τώρα φαίνεται ότι επανέρχεται στον κόμβο Αρδανίου της Εγνατίας οδού. Αυτό φαίνεται από την απόφαση του Αστυνομικού Διευθυντή Αλεξανδρούπολης να υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην κατεύθυνση προς την Ορεστιάδα. Εκεί όπου βλέπετε στην φωτογραφία ότι είχε τοποθετηθεί και παλαιότερα.

Διαβάστε επίσης

 

Η απόφαση συγκεκριμένα αναφέρει:

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Α/Κ 43 Αρδανίου της Εγνατία Οδού, για την ασφαλή στάθμευση καθ’ όλο το 24ωρο, οχήματος βαρέος τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας στο πλαίσιο επιχειρησιακής δράσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης.».

Αποφασίζουμε:

Την τροποποίηση της κυκλοφορίας των οχημάτων με την τοποθέτηση εργοταξιακής σήμανσης στον Α/Κ 43 Αρδανίου της Εγνατίας Οδού, για την ασφαλή προσωρινή στάθμευση καθ’ όλο το 24ωρο οχήματος βαρέος τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας στο πλαίσιο επιχειρησιακής δράσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, σύμφωνα με την συνημμένη στο ανωτέρω 3) σχετικό τεχνική μελέτη.

  • Ειδικότερα, κατά την διάρκεια ισχύος της παρούσας απόφασης, θα πραγματοποιηθεί στένωση του πλάτους των λωρίδων κυκλοφορίας, των κλάδων της Εγνατίας Οδού στον κόμβο Αρδανίου, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Ορεστιάδα  και η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται στο εναπομείναν τμήμα της οδού.

Οι ρυθμίσεις αυτές θα διαρκέσουν από την Δευτέρα 18-09-2023 και ισχύουν μέχρι την ολοκλήρωση της αστυνομικής επιχειρησιακής δράσης η οποία θα πραγματοποιηθεί με νεότερη ομοία μας και εφαρμόζονται από την τοποθέτηση των οικείων πινακίδων με μέριμνα και ευθύνη της Εταιρείας «ΤΕΡΝΑ Α.Ε.» η οποία επί πλέον υποχρεούται, για τον τακτικό έλεγχο και συντήρηση της προσωρινής σήμανσης

Πηγή:  evros-news.gr

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis