Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
colt-pytho
18:38 | 09/01/2023

Το Colt Python 3" επαναφέρει ένα κλασικό αμερικανικό περίστροφο. Ό,τι είναι παλιό είναι καινούργιο και πάλι, λένε. Λοιπόν, η Colt κυριαρχούσε κάποτε, και η εταιρεία το έκανε για άλλη μια φορά σε αυτήν την ψηφοφορία του περιοδικού Ballistic's Bext, συγκεντρώνοντας ένα ηχηρό 54,26 τοις εκατό των ψήφων του κοινού, και με βάσιμους λόγους. Το νέο Colt Python με κάννη 3 ιντσών επαναφέρει ένα κλασικό όπλο κεκαλυμμένης μεταφοράς, καλά εκτελεσμένο όπως παλιά – ίσως και καλύτερο.

"Από πολλές απόψεις, το νέο περίστροφο Python είναι καλύτερο όπλο από τα παλιά όπλα. Είναι πιο δυνατό και λιγότερο πιθανό να πυροβολήσει εκτός χρόνου, ακόμη και με φυσίγγια Magnum" , έγραψε ο Mike Detty. "Διαθέτει εξαιρετικό τράβηγμα σκανδάλης διπλής ενέργειας και περίφημη ακρίβεια Python. Το μήκος κάννης των 3 ιντσών, που είναι ο τέλειος συμβιβασμός μεταξύ της δυνατότητας απόκρυψης, της ακτίνας σκοπευτικών και της ταχύτητας, παρέχει στον σκοπευτή μια όμορφη ισορροπία."

Διαβάστε επίσης

Το Colt Python αναφέρεται συχνά ως ένα από τα καλύτερα περίστροφα που κατασκευάστηκαν ποτέ και έχει αμέτρητους θαυμαστές. Η Colt κυκλοφόρησε ξανά το διάσημο περίστροφό της Python το 2020 με δύο μοντέλα: Ένα με κάννη 4,25 ιντσών και ένα άλλο με κάννη 6 ιντσών. Τα νέα Python έτυχαν καλής αποδοχής, ακόμη και μετά από είκοσι και πλέον χρόνια παύσης παραγωγής, αλλά οι συλλέκτες εξακολουθούσαν να λαχταρούν το μοντέλο των 3 ιντσών. Τώρα η αναμονή έχει τελειώσει, καθώς η Colt παράγει περίστροφα Python με κάννη 3 ιντσών από το 2022, και αυτά έτυχαν της αναγνώρισης του κοινού! 

Το Colt Python είναι ένα περίστροφο διαμετρήματος 357 Magnum που κατασκευάζεται από την Colt's Manufacturing Company στο Χάρτφορντ του Κονέκτικατ. Παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 1955, την ίδια χρονιά με το Smith & Wesson μοντέλο M29 σε διαμέτρημα .44 Magnum. Το Colt Python προορίζονταν για την αγορά premium περίστροφων. Ορισμένοι συλλέκτες πυροβόλων όπλων και συγγραφείς όπως οι Jeff Cooper, Ian V. Hogg, Chuck Hawks, Leroy Thompson, Scott Wolber, Renee Smeets και Martin Dougherty έχουν περιγράψει το Python ως "το καλύτερο περίστροφο παραγωγής που κατασκευάστηκε ποτέ".

Το Colt Python επανακυκλοφόρησε επίσημα από την Colt τον Ιανουάριο του 2020, μετά από μήνες που κυκλοφορούσαν φήμες. Τα νέα περίστροφα Python είναι κατασκευασμένα από ισχυρότερο ανοξείδωτο χάλυβα από τα αυθεντικά και διατίθενται με κάννη 3", 4,25" ή 6". Όλα τα νέα Python παραγωγής αποστέλλονται με ξύλινες λαβές Altamont.

Πηγή:  guns-gr.blogspot.com

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis