Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
14:35 | 29/05/2025

Ένταση σημειώθηκε έξω από το υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών μεταξύ των αστυνομικών δυνάμεων και των απεργών αυτοκινητιστών. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, αφορμή στάθηκε το αίτημα της διοίκησης του Υπουργείου να μη συμμετέχει στην αντιπροσωπεία ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ Θύμιος Λυμπερόπουλος, καθώς «έχει επανειλημμένα ασκήσει λεκτική βία και απειλές κατά εργαζομένων του Υπουργείου».

Διαβάστε επίσης

Απεργία ταξί: Ενταση έξω από το υπουργείο Μεταφορών-1

Απεργία ταξί: Ενταση έξω από το υπουργείο Μεταφορών-2

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας μελών του ΣΑΤΑ, έξω από το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, απευθύνθηκε επίσημη πρόσκληση σε ομάδα εκπροσώπων του να προσέλθει εντός του υπουργείου, προκειμένου να καταθέσουν τα αιτήματά τους και να ξεκινήσει θεσμικός διάλογος, αλλά οι παρευρισκόμενοι αρνήθηκαν να συμμετάσχουν. «Η πρόσκληση, σύμφωνα με το υπουργείο, δεν απευθύνθηκε προσωπικά στον κ. Θύμιο Λυμπερόπουλο, ο οποίος έχει επανειλημμένα ασκήσει λεκτική βία και απειλές κατά εργαζομένων του υπουργείου, με τρόπο που δεν συνάδει με τη θεσμική λειτουργία και τον σεβασμό στον δημόσιο διάλογο».

Να σημειωθεί πως οι αυτοκινητιστές απεργούν για δεύτερη ημέρα πραγματοποιώντας σήμερα πορεία προς το υπουργείο Μεταφορών.

kathimerini.gr

Policenet.gr © | 2025 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis