Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
ΥΑΤ
12:12 | 16/06/2026

Ένταση σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στη Λάρισα, έξω από την οικία του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΑΕΛ,  όπου κατέληξε η πορεία φιλάθλων της ομάδας με αφορμή τις εξελίξεις γύρω από το ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΠΑΕ.

Οι συγκεντρωμένοι εξέφρασαν την έντονη δυσαρέσκειά τους φωνάζοντας συνθήματα κατά του ισχυρού άνδρα της ΑΕΛ, ενώ η κατάσταση παρέμενε τεταμένη για αρκετή ώρα.

Διαβάστε επίσης

 

Στη συνέχεια, δυνάμεις των ΜΑΤ προχώρησαν σε επιχείρηση απώθησης των φιλάθλων, κάνοντας χρήση χημικών και χειροβομβίδων κρότου-λάμψης. Από την πλευρά τους, ορισμένοι από τους συγκεντρωμένους προχώρησαν σε καύση κάδων απορριμμάτων, με αποτέλεσμα η ένταση να κλιμακωθεί περαιτέρω.

 

Ακολούθησαν συμπλοκές μικρής έκτασης και κυνηγητό στους δρόμους του κέντρου της πόλης, με τα επεισόδια να μεταφέρονται μέχρι και την Κεντρική Πλατεία Λάρισας.

 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν σε αρκετές προσαγωγές, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό εάν υπάρχουν τραυματισμοί ή συλλήψεις.

Πηγή: larissanet.gr 

Policenet.gr © | 2026 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis