Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
17:44 | 08/06/2023

Την Πέμπτη 01/06/2023 μεσημβρινές ώρες, Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Μαρκοπούλου Μεσογαίας και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής, με τη συνδρομή της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε) και Αστυνομικών σκύλων ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, ύστερα από συντονισμένη επιχείρηση εντόπισαν και συνέλαβαν συνολικά πέντε (5) ημεδαπούς, οι οποίοι κατηγορούνται για κακουργηματικές πράξεις (περί όπλων και ναρκωτικών).

Οι τρεις (3) από τους συλληφθέντες αναζητούνταν, καθώς σε βάρος τους εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης και καταδικαστική απόφαση φυλάκισης δέκα (10) ετών για απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία καθώς και για ληστεία κατά συναυτουργία.

Οι φυγόποινοι στη θέα των Αστυνομικών, προσπάθησαν ανεπιτυχώς να διαφύγουν και να καταστρέψουν τις ναρκωτικές ουσίες που κατείχαν.

Οι ανωτέρω δράστες σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για –κατά περίπτωση- παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών, απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία καθώς και για ληστεία κατά συναυτουργία, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Στους Αστυνομικούς που συμμετείχαν στην επιχείρηση, αξίζουν θερμά συγχαρητήρια καθώς έδρασαν με ζήλο, επαγγελματισμό και μεθοδικότητα, δίνοντας καίριο χτύπημα στους εμπόρους ναρκωτικών, συνεισφέροντας παράλληλα στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες.

ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis