Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
22:45 | 12/05/2023

Τη Δευτέρα 08/05/2023 πρωινές ώρες, οι συνάδελφοι της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Νοτιοανατολικής Αττικής, που δραστηριοποιούνταν στην περιοχή της Γλυφάδας, κατόπιν σχετικού σήματος που έλαβαν από το Κέντρο της Αμέσου Δράσεως για κλοπή οχήματος, κινήθηκαν άμεσα καταφέρνοντας να εντοπίσουν το εν λόγω Ι.Χ.Ε. στην περιοχή του Ελληνικού.

Οι Αστυνομικοί αφού ακινητοποίησαν το όχημα, συνέλαβαν τον αλλοδαπό οδηγό, ο οποίος νωρίτερα είχε προβεί στην κλοπή του με τη χρήση κλειδιού κλώνου.

Αξίζει να επισημανθεί πως ο εν λόγω κατηγορούμενος είναι «γνωστός» στις διωκτικές Αρχές, καθώς έχει καταδικαστεί στο παρελθόν για παρόμοια αδικήματα, ενώ πρόσφατα είχε αποφυλακιστεί.

Το αυτοκίνητο παραδόθηκε στο νόμιμο ιδιοκτήτη και ο ανωτέρω συλληφθείς οδηγήθηκε με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία στον Εισαγγελέα.

Γίνεται μνεία πως η συγκεκριμένη Υπηρεσία το τελευταίο χρονικό διάστημα μετρά στο ενεργητικό της πολλές και αξιοσημείωτες επιτυχίες, με συλλήψεις ληστών, διαρρηκτών και εμπόρων ναρκωτικών.

Στους Αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Νοτιοανατολικής Αττικής αξίζουν θερμά συγχαρητήρια, καθώς και αυτή τη φορά έδρασαν ταχύτατα και με επαγγελματισμό, προκειμένου να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα.

 

ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis