Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
2
09:44 | 03/08/2023

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣH ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

 

Πρωινές ώρες του Σαββάτου 15/07/2023 στη Λεωφόρο Ιωνίας αρ. 24 και Ηρακλείτου 24 στον Άλιμο, πραγματοποιήθηκε δωρεάν πιστοποιημένο σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών στα μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, από την Ειδική Ομάδα Αλληλεγγύης – Εθελοντική Διασωστική Ομάδα (Ε.Ο.Α.).

Τα αντικείμενα που διδάχθηκαν ήταν «STOP THE BLEED» και «Βασική Υποστήριξη της ζωής -ΚΑΡΠΑ- χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή».

Τα μέλη μας αντιλαμβανόμενα την σημασία του σεμιναρίου, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες λόγω του καύσωνα, ανταποκρίθηκαν και με ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρακολούθησαν την ποιοτική εκπαίδευση που παρείχαν Πιστοποιημένοι Εκπαιδευτές – μέλη της Ε.Ο.Α. από το Αμερικανικό Κολλέγιο Χειρουργών (ACS) και την Επιτροπή Τραύματος (ACS COT).

Οι συμμετέχοντες απέκτησαν την ικανότητα να αναγνωρίζουν την απειλητική για τη ζωή αιμορραγία σε καθημερινές καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, λόγω ανθρωπογενών και φυσικών καταστροφών, καθιστώντας τους ικανούς να επέμβουν άμεσα και αποτελεσματικά, όπου και όποτε απαιτηθεί.

Με γνώμονα τον άνθρωπο και τη διασφάλιση του υπέρτατου αγαθού της ζωής, η Ένωσή μας, σε συνεργασία με την Ε.Ο.Α., θα συνεχίσει να προσφέρει στα μέλη της αντίστοιχες εκπαιδεύσεις – σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών.

1 ΕΙΚΟΝΑ

2 ΕΙΚΟΝΑ

3 ΕΙΚΟΝΑ

4 ΕΙΚΟΝΑ

5 ΕΙΚΟΝΑ

6 ΕΙΚΟΝΑ

7 ΕΙΚΟΝΑ

8 ΕΙΚΟΝΑ

9 ΕΙΚΟΝΑ

10 ΕΙΚΟΝΑ

12 ΕΙΚΟΝΑ

ΝΕΟ ΤΕΛΙΚΟ Α4 ΜΕ ΣΗΜΑΤΑ 001

 

ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis