Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
21:50 | 09/12/2023

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής κατόπιν της υπ’ αριθμόν 201/1/54 από 09/12/2023 Ανακοίνωσης της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, διοργανώνει διαμαρτυρία τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 14:00 στην έδρα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Νοτιοανατολικής Αττικής (Λ. Αργυρουπόλεως 94 στην Αργυρούπολη), στην οποία καλούμε όλους τους συναδέλφους μας να δώσουν ηχηρό «παρών».

Η δολοφονική επίθεση εναντίον του Αστυνομικού της Υ.Α.Τ. την Πέμπτη 07/12/2023 έξω από το κλειστό γήπεδο του Ολυμπιακού «Μελίνα Μερκούρη» στον Ρέντη κατά τη διάρκεια αγώνα βόλεϊ μεταξύ των ομάδων Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού, αποτελεί χτύπημα εναντίον της Δημοκρατίας και των θεσμών μιας ευνομούμενης πολιτείας.

Η Ελληνική Αστυνομία είναι ένας ιερός θεσμός και τα στελέχη της επιτελούν λειτούργημα, διασφαλίζοντας καθημερινά υπό επικίνδυνες καταστάσεις την εσωτερική ειρήνη της Χώρας.

Δυστυχώς, παρά τις διαχρονικές και αιτιολογημένες ενστάσεις μας, έχουμε επιφορτιστεί με ένα ακόμα πάρεργο, αφού χρησιμοποιούμαστε ως εταιρεία «Security», ελέγχοντας ακόμα και την είσοδο θεατών σε εγκαταστάσεις Ανώνυμων Εταιρειών, με αναπόφευκτο επακόλουθο να γίνουμε τα εξιλαστήρια θύματα σε ένα κοινωνικό πρόβλημα, όπως η οπαδική βία.

Ως εδώ!

Δεν είμαστε σάκος του μποξ και δεν έχουμε καμία υποχρέωση να προστατεύουμε ιδιωτικά συμφέροντα, απασχολώντας πληθώρα προσωπικού (που δεν περισσεύει), αδειάζοντας τα Αστυνομικά Τμήματα και τα Τμήματα Ασφαλείας, αντί να αστυνομεύουμε τις γειτονιές.

Συνάδελφοι, η συμμετοχή μας πρέπει να είναι μαζική, δίνοντας μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση πως ο Έλληνας Αστυνομικός δεν είναι αναλώσιμος και η ζωή του είναι εξίσου σημαντική με όλων των συνανθρώπων του.

Όλοι μαζί, σαν μία γροθιά, δείχνουμε την αντίδρασή μας στην παρούσα κατάσταση, διεκδικώντας ένα καλύτερο αύριο.

ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis