Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
2
09:29 | 26/07/2023

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια για την απώλεια δύο (2) νέων Αξιωματικών της Πολεμικής Αεροπορίας, οι οποίοι έδωσαν την ζωή τους εν ώρα καθήκοντος στην προσπάθεια κατάσβεσης πυρκαγιάς.

Δυστυχώς, για άλλη μία φορά γινόμαστε μάρτυρες ενός μοιραίου ατυχήματος, τα αίτια του οποίου εντοπίζονται κυρίως στη χρήση απαρχαιωμένων μέσων αλλά και της υπερεργασίας των πιλότων, λόγω των επανειλημμένων πυρκαγιών που έχουν ξεσπάσει στη Χώρα μας.

Κάθε χρόνο τέτοια περίοδο, γινόμαστε θεατές του ίδιου δυσάρεστου «έργου». Άνθρωποι και μηχανές να έρχονται στα όριά τους και λόγω των ελάχιστων λειτουργικών πτητικών μέσων που διαθέτει η Ελλάδα για την κατάσβεση πυρκαγιών, καθημερινά οι ΗΡΩΕΣ πιλότοι μας υπερβαίνουν εαυτόν καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια να ανταπεξέλθουν.

Είμαστε σε θέση να αντιληφθούμε πλήρως τις συνθήκες και τι βιώνουν τα στελέχη της Πολεμικής Αεροπορίας, γιατί και εμείς ως Αστυνομικοί καλούμαστε να ανταπεξέλθουμε σε κρίσιμες καταστάσεις με πενιχρά μέσα και απαρχαιωμένο υλικοτεχνικό εξοπλισμό, γιατί και εμείς εργαζόμαστε πέραν του προβλεπόμενου χρόνου εργασίας, γιατί και εμείς έχουμε χάσει εν ώρα υπηρεσίας πολλούς συναδέλφους μας.

Κουράγιο και δύναμη στους οικείους τους.

Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τους σκεπάζει.

ΑΘΑΝΑΤΟΙ!!!

 ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis