Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
18:44 | 13/10/2023

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής την Κυριακή 01/10/2023 πρωινές ώρες παρέδωσε ρούχα, τρόφιμα και είδη καθαριότητας στο γραφείο της Κοινότητας Κοσκινά, του Δήμου Παλαμά της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας, ως επιπρόσθετη βοήθεια στους συνανθρώπους μας που επλήγησαν από τις πρόσφατες καταστροφικές πλημμύρες και παλεύουν μέσα σε αντίξοες συνθήκες να σταθούν ξανά στα πόδια τους.

Μπροστά στην αναπάντεχη και ολέθρια πλημμύρα που βίωσαν οι κάτοικοι της Θεσσαλίας, με ανυπολόγιστες συνέπειες, η διάθεση προσφοράς και αλληλεγγύης αποτελούν τη μόνη δύναμη που έχουμε απέναντι σε τόσο εκτεταμένες καταστροφές.

Η συνδρομή των συναδέλφων – μελών μας, για την οποία τους ευχαριστούμε θερμά, ήταν κάτι παραπάνω από συγκινητική καθώς ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμά μας.

Στην οργανωμένη αυτή προσπάθεια, καθοριστική ήταν η συνεισφορά της επιχείρησης «IVAPACK» του κ. Ιωάννη ΒΑΒΑΣΗ, μιας εταιρείας η οποία προσφέρει στην ελληνική αγορά ολοκληρωμένες λύσεις, ποιοτικά, αξιόπιστα υλικά και υπηρεσίες συσκευασίας (με έδρα την οδό Γερανίου 4, στη Μεταμόρφωση Αττικής, Τ.Κ. 144 52).

Ο κ. ΒΑΒΑΣΗΣ ανέλαβε αφιλοκερδώς τη μεταφορά των ειδών απευθείας στην Κοινότητα Κοσκινά και τον ευχαριστούμε θερμά για την πολύτιμη βοήθειά του.

Τα προσφερόμενα αγαθά παρελήφθησαν από τον Πρόεδρο της Κοινότητας Κοσκινά κ. Γεώργιο ΑΓΓΕΛΟΥΣΗ, παρουσία δημοτών.

Ευχή μας, να μην ξαναγίνουμε μάρτυρες άλλων τέτοιων καταστροφών…

17 ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΓΡΑΦΕΙΟ

1 ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΓΡΑΦΕΙΟ

2 ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΓΡΑΦΕΙΟ

3 ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΓΡΑΦΕΙΟ

4 ΚΑΡΙΤΣΑ ΓΡΑΦΕΙΟ

5 ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΓΡΑΦΕΙΟ

6 ΚΑΡΔΙΤΣΑ

7 ΚΑΡΔΙΤΣΑ

8 ΚΑΡΔΙΤΣΑ

9 ΚΑΡΔΙΤΣΑ

10 ΚΑΡΔΙΤΣΑ

11 ΚΑΡΔΙΤΣΑ

12 ΚΑΡΔΙΤΣΑ

13 ΚΑΡΔΙΤΣΑ

14 ΚΑΡΔΙΤΣΑ

15 ΚΑΡΔΙΤΣΑ

16 ΚΑΡΔΙΤΣΑ

18 ΚΑΡΔΙΤΣΑ

ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis