Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
15:39 | 15/05/2024

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΝΟΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ

Σήμερα 15/05/24 αντιπροσωπεία της Ένωσης μας συμμετείχε στην παράσταση διαμαρτυρίας των Ενώσεων Ηπείρου, έξω από το αστυνομικό μέγαρο Ιωαννίνων, στην διάρκεια της επίσκεψης του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ.

Κατά την συνάντηση του Υφυπουργού με τους προέδρους των Ενώσεων Ηπείρου, Δυτικής Μακεδονίας ( Κοζάνης Καστοριάς και Γρεβενών) κ.α. του μεταφέρθηκε η οργή και η αγανάκτηση των συναδέλφων για το τελευταίο άρθρο για την αποζημίωση διανυκτέρευσης, την αυστηροποιηση του πειθαρχικού δικαίου, την αναγνώριση του επικίνδυνου της εργασίας μας καθώς και για την τελευταία διαταγή που ζητάνε να αποσπαστούν οι συνάδελφοι μας παρά την θέληση τους στην Αθήνα ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Η εξαθλίωση και ο εξευτελισμός τών αστυνομικών δεν θα περάσει. Ο αγώνας τώρα ξεκινάει. Η συνέχεια θα δοθεί στην πλατεία Συντάγματος. Ήδη για να γνωρίζετε έχει ληφθεί απόφαση για να προσβληθεί από την ομοσπονδία η συνταγματικότητα του άρθρου για τα έξοδα διανυκτέρευσης των αποσπασμένων συναδέλφων μας.

Εικόνα
1
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis