Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
2
10:59 | 04/08/2023

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΗΛΕΙΑΣ

Το προσωπικό της Δ.Α Ηλείας με επιμονή, υπομονή και επαγγελματισμό ασκεί τα καθήκοντα του με μοναδικό γνώμονα την ασφάλεια των Ηλείων πολιτών. Άλλωστε οι συνεχείς επιτυχίες του συνόλου των Αστυνομικών υπηρεσιών του νομού αποδεικνύουν με τον πλέον πειστικό τρόπο το υψηλό αίσθημα καθήκοντος των συναδέλφων.

Έχουμε τονίσει πολλάκις ότι η Δ.Α Ηλείας χρήζει άμεσης αναδιάρθρωσης, προκειμένου να διευκολυνθεί το έργο των υπηρετούντων σε αυτή, αναδιάρθρωση όμως που θα πραγματοποιηθεί με καθαρά υπηρεσιακά κριτήρια και όχι με παρεμβάσεις τρίτων που αποσκοπούν να χαϊδέψουν αυτιά και να εξυπηρετήσουν μικροπολιτικά παιχνίδια. Τα δύο τελευταία χρόνια ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας έχουμε διεκδικήσει και πετύχει την ενίσχυση των αστυνομικών υπηρεσιών του νομού κατά τους θερινούς μήνες ένεκα της αυξημένης τουριστικής κίνησης, η οποία σε συνδυασμό με τα πύρινα μέτωπα που αποδεδειγμένα καταστρέφουν τις περιουσίες των πολιτών κάθε χρόνο, δημιουργούν ένα εκρηκτικό μείγμα που δυσχερένει το έργο των συναδέλφων δημιουργώντας παράλληλα κενά στην αστυνόμευση των περιοχών, άλλωστε η εμπλοκή μας  στις πυρκαγιές είναι άμεση και με σωτήρια αποτελέσματα. Δεν περιμένουμε να λάβει χώρα κάποιο περιστατικό για να φέρουμε στο φως το οξύ πρόβλημα της υποστελέχωσης των αστυνομικών υπηρεσιών.

Ως Αστυνομικοί γνωρίζουμε καλύτερα από τον καθένα τα πραγματικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε για αυτό δεν έχουμε σταματήσει ποτέ ως Ένωση να διεκδικούμε λύσεις γνωρίζοντας εκ των προτέρων οτι αυτές είναι προσωρινές και δεν φέρνουν μακροπρόθεσμα αποτελέσματα. Η εμπέδωση της ασφάλειας των Ηλείων πολιτών δεν προσφέρεται για εκατέρωθεν αντεγκλήσεις, αποτελεί καθήκον όλων των αρχών του τόπου η σοβαρή προσέγγιση του θέματος και η από κοινού διεκδίκηση μια λύσης η οποία θα συμβάλλει καθοριστικά στην καταπολέμηση της παραβατικότητας.

Μέχρι να αποφασίσουν όλοι αυτοί που κρατούν τις τύχες του τόπου στα χέρια τους να κινηθούν δυναμικά και με σχέδιο, όλοι εμείς που υπηρετούμε στην Διεύθυνση Αστυνομίας Ηλείας θα συνεχίσουμε με όσες δυνάμεις μας έχουν απομείνει να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας ταγμένοι στο Ιερό καθήκον της προάσπισης της ζωής και της περιουσίας των πολιτών.

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis