Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
10:39 | 30/03/2024

                                    ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Πρώτων Βοηθειών Επείγουσας Προνοσοκομειακής Φροντίδας (ΚΑΡΠΑ), χρήση εξωτερικού απινιδωτή, Τραυματολογία - αφορά ανοιχτά τραύματα, ίσχαιμός περίδεση (ΤΟΥΡΝΙΚΕ) τραυματισμό από μαχαίρι και κατάγματα, δάγκωμα από σκύλο, αντιμετώπιση πνιγμονής-. ====================================================================================

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά διοργανώνει ΔΩΡΕΑΝ για τα μέλη μας, δύο εκπαιδευτικά σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών Επείγουσας Προνοσοκομειακής Φροντίδας (ΚΑΡΠΑ), χρήση εξωτερικού απινιδωτή, Τραυματολογία (αφορά ανοιχτά τραύματα, ίσχαιμός περίδεση (ΤΟΥΡΝΙΚΕ), τραυματισμό από μαχαίρι και κατάγματα, δάγκωμα από σκύλο, αντιμετώπιση πνιγμονής), σε συνεργασία με την Διεύθυνση Αστυνομίας Πειραιά, Π.Ε.Κ.Ε.Α.Π.Π. & Ι.Δ.Α.Φ.Κ. (Πρότυπο Εκπαιδευτικό Κέντρο Εξειδίκευσης Ασφάλειας Πολιτικής Προστασίας & Ινστιτούτο Διαχείρισης Ανθρωπογενών και Φυσικών Καταστροφών), για την προαγωγή της Δημόσιας Υγείας.

Τα εν λόγω σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 04-04-2024 και την Παρασκευή 05-04-2024 από ώρες 09:00-13:00 αντίστοιχα στο Αμφιθέατρο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πειραιά, 7ο όροφο (Ηρ. Πολυτεχνείου 37, Πειραιάς).

Οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης μετά τα πέρας του σεμιναρίου.

Παρακαλούνται, οι συναδέλφισσες και οι συνάδελφοί μας που επιθυμούν να λάβουν μέρος στα εν λόγω σεμινάρια, να το δηλώσουν τηλεφωνικά στα γραφεία της Ένωσης, έως την Τετάρτη 3 Απριλίου 2024 και ώρες 10:00-14:00 στο Τηλ. 2104174449 ή στις Γραμματείες των Αστυνομικών Υπηρεσιών Πειραιά.

 

Για το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος

Λιότσος Σπυρίδων

Η Γεν. Γραμματέας

Μαλαχία Αργυρώ

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis