Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
19:20 | 03/02/2023

Έχει τεθεί επανειλημμένα στις αρμόδιες Δ/νσεις του Αρχηγείου και συνολικά στην ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ το μείζον πρόβλημα των συνθηκών, υπό τις οποίες καλούνται οι  συνάδελφοι να εκτελέσουν υπηρεσία φύλαξης διαφόρων σταθερών στόχων-κτιρίων.

Ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Βορειοανατολικής Αττικής:

Διαβάστε επίσης

Ο αναχρονισμός αφορά κυρίως την έλλειψη χημικών τουαλετών με ο, τι αυτό συνεπάγεται. Οι συνάδελφοι αναγκάζονται να εφευρίσκουν διαρκώς τρόπους εξυπηρέτησης οι οποίοι, εκτός των άλλων, εγκυμονούν κινδύνους τόσο για τον φυλασσόμενο στόχο όσο και για αυτούς τους ίδιους.    

Επί πλέον εν έτει 2023 είναι ευθεία παραβίαση βασικότατων εργασιακών κανόνων και προσβολή της προσωπικότητας τους όπως αυτή προστατεύεται από την Ευρωπαϊκή Συνθήκη Δικαιωμάτων του Ανθρώπου. Το πρόβλημα μάλιστα φέρεται  να έχει μεγεθυνθεί τα τελευταία χρόνια λόγω των ειδικών προστατευτικών μέτρων που έχουν ληφθεί από τους φυλασσόμενους στόχους.

Ο τεράστιος αριθμός που φυλάσσεται δημιούργησε μια έκρυθμη κατάσταση αφού Ένωση έχει γίνει μόνιμος αποδέκτης δεκάδων παραπόνων από συναδέλφους που εκτελούν υπηρεσία εκεί.

 Θέλουμε να πιστεύουμε ότι οι αρμόδιοι θα συνδράμουν πλέον αποφασιστικά για την αντιμετώπιση του θέματος του οποίου η σημερινή εικόνα  δεν περιποιεί καμιά τιμή στη χώρα μας και μας εκθέτει ενδεχομένως κα διεθνώς.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis