Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
09:14 | 09/03/2023

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 08 Μαρτίου 2023 και ώρα 11:00 σε αίθουσα του ΟΤΕ ACADEMY (Πελίκα & Σπάρτης 1, Μαρούσι), ημερίδα με θέμα «την πρόληψη του καρκίνου του μαστού»

με κεντρική ομιλήτρια την Γενικό Χειρουργό - Χειρουργό Μαστού κα. ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΚΟΥ Γεωργία,. Η εκδήλωση διοργανώθηκε από την  Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής (Ε.ΑΣ.Υ.Β/Α.Α.)με αφορμή τον εορτασμό της παγκόσμιας ημέρας της γυναικάς.

          Η ενημέρωση για την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού αποτελεί σωτήρια παρέμβαση για τη ζωή κάθε γυναίκας. Η διεπιστημονική αντιμετώπιση του θέματος αυτού και η σημασία της ψυχοκοινωνικής υποστήριξης των ασθενών με καρκίνο του μαστού  αποτέλεσε το αντικείμενο της ημερίδας.

 

Μετά την ολοκλήρωση της ημερίδας, προσφέρθηκαν εδέσματα για όλους τους παρευρισκόμενους, ενώ στις γυναίκες προσφέρθηκαν λουλούδια και αρώματα, προσφορά της εταιρίας «VIORYL», προϊόντα αισθητικής προσφορά της κα. ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ Ιουλίας (εξωτερικό συνεργάτη της Oriflame), καθώς και κάρτες για γυναικολογικές εξετάσεις στο διαγνωστικό κέντρο «HealthSpot» (Λεβίδου 16, Κηφισιά).

Η εν θέματι ημερίδα πραγματοποιήθηκε με την ευγενική υποστήριξη της εταιρίας «VIORYL», την οποία και ευχαριστούμε θερμά και ιδιαιτέρως τον Εκτελεστικό της Αντιπρόεδρο κ. ΚΟΥΤΣΙΛΙΕΡΗ Ηλία, τον οποίο  και βράβευσε με τιμητική πλακέτα εκ μέρους της Ένωσης, ο Οργανωτικός Γραμματέας κ. ΓΙΟΛΔΑΣΗΣ Γεώργιος.

 

Διαβάστε το Επίσημο Δελτίο Τύπου της Ένωσης:  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis