Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
14:59 | 21/02/2023

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής σε συνεργασία με το Ίδρυμα "Μέριμνας και Αριστείας Ελληνικής Αστυνομίας", διοργανώνει την παραδοσιακή εκδήλωση "ΚΟΥΛΟΥΜΑ 2023",

την Καθαρά Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2023, από τις 10.00 π.μ., στις εγκαταστάσεις των Παιδικών Εξοχών στον Άγιο Ανδρέα Ν. Μάκρης Αττικής, για το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας και τις οικογένειές τους.

Διαβάστε επίσης

Η εκδήλωση «ΚΟΥΛΟΥΜΑ», η οποία έχει πλέον καθιερωθεί και επίσημα να πραγματοποιείται σε ετήσια βάση, δεν πραγματοποιήθηκε τα τελευταία χρόνια λόγω της πανδημίας

Στις εκδηλώσεις των προηγούμενων ετών, η προσέλευση των Ελλήνων Αστυνομικών και των οικογενειών αυτών, η χαρά και τα χαμόγελα των μικρών παιδιών καθώς και το κέφι των παρευρισκόμενων, ξεπέρασε τις προσδοκίες μας με τον αριθμό των παρευρισκόμενων να αγγίζει τους δύο χιλιάδες πεντακόσιους (2.500) κάτι που είχε ως αποτέλεσμα, η εκδήλωση να θεωρηθεί επιτυχημένη και η καθιέρωσή της να είναι επιτακτική

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα παρασκευαστούν και θα προσφερθούν δωρεάν νηστίσιμα φαγητά και σαρακοστιανά εδέσματα για όλους τους παρευρισκομένους (φασολάδα, χαλβάς, λαγάνα, ταραμοσαλάτα, ελιές, κ.τ.λ) ενώ για τα παιδιά, εκτός των προαναφερομένων, θα προσφερθεί δωρεάν ειδικό παιδικό μενού. Τα ανωτέρω παραδοσιακά εδέσματα θα συνοδεύονται από κρασί και αναψυκτικά, ενώ η διασκέδαση και η ψυχαγωγία των παρευρισκόμενων θα γίνει υπό τους ήχους Ελληνικής παραδοσιακής και λαϊκής μουσικής από την μπάντα της Ελληνικής Αστυνομίας και με τη συμμετοχή χορευτικών συγκροτημάτων.

Με εξειδικευμένους και επαγγελματίες ψυχαγωγούς - ανιματέρ θα πραγματοποιηθεί η ψυχαγωγία των μικρών παιδιών, ενώ πλούσια δώρα και πολλές εκπλήξεις θα συνοδεύουν τα παιχνίδια τους. Με μέριμνα των διοργανωτών θα παραδοθούν δωρεάν χαρταετοί και δωράκια σε όλα τα παιδιά.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως η εκδήλωση «ΚΟΥΛΟΥΜΑ 2023» για ακόμη μια χρονιά θα πραγματοποιηθεί υπό την ευγενική υποστήριξη του Ομίλου «Μυτιληναίος Α.Ε.», όπου θα σταθεί αρωγός για την ολοκλήρωση της δωρεάν εκδήλωσης.

Σας περιμένουμε όλους να γιορτάσουμε μαζί και φέτος τα "ΚΟΥΛΟΥΜΑ 2023", να πετάξουμε χαρταετούς, να χορέψουμε και να γευτούμε παραδοσιακά εδέσματα.

 

(Πρόγραμμα εκδηλώσεων)

Διαβάστε την Επίσημη Ανακοίνωση της Ένωσης:  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis