Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
21:44 | 11/12/2023

Έπειτα από το κάλεσμα της Π.Ο.ΑΣ.Υ. για καθολική εκδήλωση διαμαρτυρίας όλων των Πρωτοβάθμιων Ενώσεων στις έδρες των Διευθύνσεων Αστυνομίας σε όλη τη χώρα για την οργανωμένη επίθεση εναντίον της αστυνομικής δύναμης έξω από αθλητική εγκατάσταση στου Ρέντη που προκαλεσε τον βαρύτατο τραυματισμό του 31χρονου συναδέλφου μας, προχωρήσαμε σε μαζικη και δυναμική συγκέντρωση διαμαρτυρίας σήμερα, την 11 Δεκεμβρίου και ώρα 14:00 έξωθεν της Δ.Α Άρτας, ενώ ακολούθησε και ολιγόλεπτος συμβολικός αποκλεισμός της Περιφερειακής οδού Άρτας.

 Σκοπός της συγκέντρωσης ηταν να απαιτήσουμε απο την Πολιτεια να αποδειξει εμπρακτως ότι σέβεται τον Έλληνα Αστυνομικό, που καθημερινά επιτελεί λειτούργημα με κινδυνο τη ζωής του .

Τα ημίμετρα που έλαβε σήμερα η κυβέρνηση για το φαινόμενο της οπαδικής βίας, δεν χτυπάνε το κακό στη ρίζα του, παρά μόνο δείχνουν ατολμία και ευθυνοφοβια.

Ζητούμε άμεσα την απεμπλοκή της Αστυνομίας από όλες τις αθλητικές εκδηλώσεις και την θέσπιση σκληρών μετρων. Πρέπει άμεσα να δείξει η Πολιτεία το σεβασμό της απέναντι στον θεσμό θωρακίζοντας τον Έλληνα Αστυνομικο. 

Ζητoύμε πλέον τα αυτονόητα!!!

Το οφείλουμε στον συνάδελφο μας!!!

ΟΧΙ άλλα θύματα!!!

Εικόνα
1

 

Εικόνα
1

 

                                                    Για το Δ.Σ.

 

                        Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                           Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                    ΑΠΟΤΟΡΗΣ Δημήτριος                ΣΓΩΡΑΣ Σωτήριος

 

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis