Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
17:19 | 04/03/2023

Με περίσσιο θράσος χτύπησαν δύο άτομα το απόγευμα της Παρασκευής σε κοσμηματοπωλείο στο κέντρο της Γαστούνης και κατάφεραν να προσεγγίσουν αλλά και να τραπούν σε φυγή περπατώντας…

Οι δύο δράστες φαίνεται πως γνώριζαν καλά τον τρόπο λειτουργίας του κοσμηματοπωλείου που βρίσκεται στην πλατεία Πεπελάση πλησίον της Εθνικής Τράπεζας και επέλεξαν να χτυπήσουν τις απογευματινές ώρες παρότι δεκάδες πολίτες ήταν εκείνη την ώρα στην αγορά.

Διαβάστε επίσης

Περίπου στις 7,30 οι δύο δράστες μετρίου αναστήματος φορώντας κουκούλες full face εισέβαλαν στο κοσμηματοπωλείο του οποίου η πόρτα ήταν ανοιχτή. Ο ένας δράστης ακινητοποίησε την ιδιοκτήτρια που καθόταν στο γραφείο της με τη χρήση πιστολιού και ο δεύτερος άρχισε να αδειάζει τις προθήκες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr το χρηματοκιβώτιο του καταστήματος ήταν ανοιχτό αφού από εκεί είχε βγάλει η ιδιοκτήτρια τα κοσμήματα, όλα χρυσά μεγάλης αξίας.

Η ληστεία κράτησε ελάχιστα λεπτά χωρίς να γίνουν οι δράστες αντιληπτοί από τους περίοικους και στη συνέχεια έφυγαν πεζοί, χωρίς τη χρήση κάποιου οχήματος.

Λίγα λεπτά αργότερα η γυναίκα εμφανώς σοκαρισμένη κάλεσε σε βοήθεια τις Αρχές και γρήγορα αστυνομικοί του Α.Τ. Πηνειού και του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας ξεκίνησαν έρευνες για την υπόθεση…

Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστων δραστών για ληστεία κατά συναυτουργία

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας ‘Ηλιδας σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία σε βάρος δυο αγνώστων δραστών, οι οποίοι χθες το απόγευμα έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους φορώντας (κουκούλες) τύπου full face, εισήλθαν σε κοσμηματοπωλείο και ο ένας δράστης με την άσκηση σωματικής βίας και με την απειλή πιστολιού ακινητοποίησε την ιδιοκτήτρια, ενώ ο συνεργός του αφαίρεσε από τις προθήκες, κοσμήματα συνολικής αξίας (100.000) ευρώ.

Ενεργούνται αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis