Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
ΦΑΝΑΡΙ
19:15 | 07/12/2023

Ολοκληρώθηκε ο εκσυγχρονισμός των εγκαταστάσεων φωτεινής σηματοδότησης, στη Δυτική Αττική με την αντικατάσταση όλων των φαναριών, από τη Διεύθυνση Μητροπολιτικών Υποδομών Περιφέρειας Αττικής.

Με αφορμή την αναβάθμιση του οδικού δικτύου, αρμοδιότητας της Περιφέρειας, ο περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης επισήμανε: «Με συστηματική δουλειά οι χωρικοί αντιπεριφερειάρχες, οι αρμόδιοι εντεταλμένοι και τα στελέχη της Διεύθυνσης Μητροπολιτικών Υποδομών υλοποίησαν δεκάδες παρεμβάσεις και έργα που δεν είχαν γίνει για δεκαετίες. Βασική μας προτεραιότητα όλο αυτό το διάστημα ήταν η προστασία της ζωής των πολιτών και ο στόχο μας παραμένει η πρόληψη. Η οδική ασφάλεια στην Αττική πέρασε σε άλλο επίπεδο».

Διαβάστε επίσης

Από την πλευρά του ο αντιπεριφερειάρχης Λευτέρης Κοσμόπουλος ανέφερε: «Οι φωτεινοί σηματοδότες έχουν κρίσιμο ρόλο στην οδική ασφάλεια και στη ρύθμιση της κυκλοφορίας. Οφείλουμε να μην αφήνουμε τίποτα στην τύχη του και να μην παραμελούμε τη συντήρησή τους. Η Διεύθυνση Μητροπολιτικών Υποδομών της Περιφέρειας Αττικής ολοκλήρωσε ένα μεγάλο και σπουδαίο έργο».

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis