Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
κέντρο αισθητικής
08:19 | 07/01/2023

Πλήθος καταγγελιών έχουν έρθει στην επιφάνεια τα τελευταία εικοσιτετράωρα για γνωστό κέντρο αισθητικής, που παραπλανούσε πελάτες, πουλώντας τους ανύπαρκτες αλλά και επικίνδυνες θεραπείες.

Πρώην υπάλληλος στο κέντρο αισθητικής περιέγραψε στο Μega τις τακτικές που χρησιμοποιούσαν για να εξαπατήσουν τους πελάτες.

Διαβάστε επίσης

«Τα μηχανήματα δε δουλεύανε, δεν είχαν συντηρηθεί ποτέ. Υπήρχαν σφραγισμένα προϊόντα, τα οποία επιδείκνυαν στον κάθε πελάτη. Όταν ο γιατρός πήγαινε να κάνει την προετοιμασία της θεραπείας, έβαζε στην άκρη το σφραγισμένο κουτί, έπαιρνε άδεια μπουκαλάκια μπότοξ, τα γέμιζε με φυσιολογικό ορό και το χορηγούσε στον πελάτη», είπε.

«Το ίδιο γινόταν και με το υαλουρονικό. Εκτός από φυσιολογικό ορό έβαζαν και τζελ υπερήχων στη σύριγγα ώστε να σταθεροποιηθεί στο σημείο, να φαίνεται φουσκωμένο», πρόσθεσε.

«Κάποιες περιπτώσεις που ερχόντουσαν ήταν δύσκολες. Τους έλεγαν ότι πρέπει να κάνουν χειρουργείο οπότε τους έλεγαν ότι θα πρέπει να δώσουν κάποια προκαταβολή με την οποία θα μπορέσουν να εξασφαλίσουν ημερομηνία στο νοσοκομείο. Θυμάμαι μια ηλικιωμένη από την Κηφισιά που της είχαν πάρει 12.000 ευρώ προκαταβολή. Όταν ερχόταν ο καιρός για το χειρουργείο και δε γινόταν και παραπονιούνταν, ερχόταν με τους μπράβους του και έλεγε μη μας ξανααπειλήσεις γιατί έχω γνωστούς και μπορώ να σου κάνω κακό», συνέχισε. 

Την ίδια ώρα πρώην πελάτισσα, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό κατήγγειλε ότι παραμορφώθηκε το πρόσωπο της της ενέσεις «υαλουρινικού» που έλαβε στο συγκεκριμένο κέντρο αισθητικής. 

«Ένιωθα έναν πόνο στο πρόσωπό μου και δεν μπορούσα να μιλήσω. Ήμουν πρησμένη στο δεξί μου μάγουλο. Πήγα την επόμενη μέρα εκεί, περίμενα τον γιατρό ο οποίος δεν ήρθε ποτέ. Ήρθε ένας κύριος και μου είπε να πάρω κορτιζόνη για μέρα και θα γίνω καλά», είπε στην κάμερα του Mega πρώην πελάτισσα, που παραμορφώθηκε το πρόσωπο της μετά από ενέσεις υαλουρινικού που έλαβε στο συγκεκριμένο κέντρο αισθητικής.  

«Η συμπεριφορά τους ήταν απαράδεκτη. Ήρθε μια κοπέλα και με κορόιδεψε μέσα στη μούρη μου. Περίμενα τρεις ώρες τον γιατρό και δεν ήρθε ποτέ. Μου είπαν ότι έπαθα αλλεργική αντίδραση», πρόσθεσε.

Αξίζει να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο ινστιτούτο συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά, αν και έχει αλλάξει τουλάχιστον 6 ονομασίες. 

Πηγή φωτογραφίας Unsplash

Πηγή: ethnos.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis